• PRO TV
  • Horoscop zilnic 12 mai 2024. Fecioarele se aruncă într-o aventură amoroasă, Gemenii sunt presați de situația financiară

Horoscop zilnic 12 mai 2024. Fecioarele se aruncă într-o aventură amoroasă, Gemenii sunt presați de situația financiară

Horoscop zilnic 12 mai 2024. Fecioarele se aruncă într-o aventură amoroasă, Gemenii sunt presați de situația financiară

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 12 mai 2024.

Berbec

Evenimente neprevăzute pot să apară în familie cu administrarea patrimoniului sau în relațiile cu o rudă cu care ai de împărțit niște bunuri. În altă ordine de idei, te frământă niște situații de la serviciu și nu știi cum să le rezolvi, să nu mai simți presiune din partea șefilor.

Taur

Astăzi îți susții cu tărie punctele de vedere, principiile și convingerile și vei știi cum să-ți formulezi dialogul, astfel încât să te faci înțeles, să nu deranjezi și să-ți atingi un obiectiv. Iei inițiativa și faci pași importanți într-o direcție dorită.

Gemeni

Astăzi te poți confrunta cu o situație financiară care te presează. S-ar putea să fie nevoie să reiei demararea unor acțiuni pentru rezolvarea unui context financiar. Pe de altă parte, în planul sentimental, te liniștești și scapi de o agitație interioară.

Rac

Luna îți traversează, astăzi, semnul zodiacal, vei fi mai sensibil, poate chiar iritat, pentru că ai impresia că nu reușești să termini treburile gospodărești. Este doar o impresie, deoarece ziua se va încheia și vei fi mulțumit de rezultate. Pe seară, ai timp și te vezi câteva ore cu prietenii.

Leu

Posibil, astăzi, să nu fii într-o dispoziție prea bună, mai ales dacă s-au reactivat niște afecțiuni mai vechi sau ai o stare de agitație interioară. Caută și nu te mai suprasolicita, să poți să-ți revii mai repede. Pe de altă parte, în discuția cu unul dintre colegi, afli informații importante de la locul de muncă despre proiectele în care vă veți implica în perioada următoare.

Fecioară

Astăzi ești foarte sociabil și stai la povești cu prietenii. Se anunță o zi importantă și-n planul relațiilor sau în raport cu persoane, care înseamnă ceva pentru tine. În cuplu, s-ar putea să abordezi subiecte legate de partea financiară, de cheltuielile la comun. Dacă ești singur, intenționezi să ai o aventură.

Balanță

Astăzi este posibil să ieși în față, iar aspectul armonios pe care Luna îl formează cu Saturn, din casa muncii, să-ți aducă niște propuneri tentante de job sau colaborări pe termen lung, care-ți pot mări considerabil veniturile.

Scorpion

Dacă ești la începutul unei relații, astăzi este o zi favorabilă să-ți consolidezi povestea de iubire. La fel și dacă faci parte dintr-un cuplu. Discuțiile despre viitorul relației, dar și despre credințe, convingeri sunt bine aspectate și pot contribui la reconectarea voastră. De asemenea, poți planifica o călătorie sau te documentezi să achiziționezi niște cursuri sau ateliere.

Săgetător

Astăzi intervin, din nou, chestiuni financiare, care vizează patrimoniul, bunurile materiale și banii la comun cu partenerul. Se pare că ajungeți la căi comune de comunicare și sunteți de acord într-o privință. Dacă au existat tensiuni în cuplu, este posibil să scapi de o atitudine care dăunează relației.

Capricorn

Astăzi ai ocazia să discuți cu calm și răbdare o situație ivită în cuplu, însă este nevoie să fii atent, pentru că s-ar putea să fii ușor impresionat de către partener. Dacă ai de rezolvat un context profesional și ceri sfaturi cuiva cu mai multă experiență, trebuie să fii convins că o negociere sau o înțelegere sub influența emoțiilor îți poate aduce pierderi.

Vărsător

Astăzi este posibil să te hotărăști să dai un răspuns favorabil unei oferte de job sau de colaborare. Partenerul și familia te susțin în această decizie de schimbare. Vrei să-ți valorifici mai mult abilitățile și experiența, să ieși din zona de confort.

Pești

Astăzi este o zi favorabilă petrecerii timpului cu partenerul, cu o persoană dragă, să-ți pui în valoarea talentul și creativitatea. Din punct de vedere sentimental, dacă ești singur, ești dornic de experiențe noi și ai curajul să flirtezi, să cucerești.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni