• PRO TV
  • Prezență surprinzătoare la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu! Cine a apărut lângă sicriul micuțului

Prezență surprinzătoare la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu! Cine a apărut lângă sicriul micuțului

Prezență surprinzătoare la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu! Cine a apărut lângă sicriul micuțului

În urmă cu doar câteva zile, o informație cutremurătoare s-a răspândit rapid în tot mediul online: Lucas, un băiețel de doar opt ani, a murit după ce s-a luptat cu o boală gravă.

Gallery

Imediat după ce informația a devenit știre, internauții au dezvăluit că Lucas, micuțul răpus de cancer, este nepotul lui Tzancă Uraganu. Iar manelistul a făcut un video pe TikTok prin care a dezvăluit care este relația de rudenie dintre el și copilul de opt ani.

„Vreau să clarific așa puțin, cu toate că nu-mi arde de TikTok-uri și să vorbesc, dar în legătură cu acest micuț care a murit, cu Lucas, Dumnezeu să-l odihnească, toată lumea a întrebat și întreabă care nepot, despre cine este vorba.

Este nepotul lui Marymar, Lucas, un copil de care eu sunt foarte atașat de când îl știu, de câțiva ani, pentru că acest copil mă iubea foarte mult, stătea numai la mine în brațe și eu îl iubeam la fel. Pentru mine este ca și al nostru! Nu este vorba de cineva din familia noastră, de fratele meu sau mai știu eu. Este nepotul lui Marymar, dar este ca și copilul nostru”, a spus Tzancă Uraganu.

Lucas a fost înmormântat joi, iar ultima seara de priveghi a fost cea de miercuri, zi în care și-au făcut apariția lângă sicriul micuțului și mai multe vedete.

O prezență surprinzătoare la priveghi a fost cea a Andei Adam și a iubitului ei, Yosif Mohaci. Chiar dacă în spațiul public nu se cunoaște faptul că artista și manelistul ar fi buni prieteni, ei au lansat împreună, în urmă cu aproximativ un an, melodia „Din București în Dubai”, care se numește și „Dai, dai Dubai”.

Astfel, Anda Adam a vrut să fie aproape de Tzancă Uraganu, artist alături de care a colaborat, într-o perioadă atât de tristă pentru el și familia lui, semn că între manelist și cântăreață s-a legat o prietenie destul de strânsă.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni