• PRO TV
  • Imaginea pe care toți fanii o așteptau: Adelina Pestrițu, selfie în costum de baie, în oglinda din dormitor

Imaginea pe care toți fanii o așteptau: Adelina Pestrițu, selfie în costum de baie, în oglinda din dormitor

Imaginea pe care toți fanii o așteptau: Adelina Pestrițu, selfie în costum de baie, în oglinda din dormitor

Adelina Pestrițu se bucură de o vacanță la plajă alături de familia sa, în Turcia. Ca de obicei, vedeta își ține fanii la curent cu activitățile sale prin intermediul Instagram. Influencerița a făcut paradă de outfituri cool, de vară, însă cea mai așteptată poză nu a întârziat să apară: vedeta s-a fotografiat, spre încântarea admiratorilor ei, în costum de baie.

 Adelina arată spectaculos într-un costum de baie metalic, în două piese.

Gallery

În ciuda faptului că are o siluetă de model, Adelina nu ține vreo dietă, dimpotrivă, manaca tot ce poftește. „Fac sport ca să mănânc tot felul de prostii. Mănânc toate prostiile. Mănânc și dulciuri, mănânc tot ce se poate. Nu cred că fac excepții. Mănânc burgeri, shaorma, dulciuri, beau câteodată și acidulat. Cred că dacă ai un echilibru, adică mănânci, îți faci toate poftele, dar mergi la sală, îți faci tratamente corporale, te hidratezi bine, nu are ce să se întâmple. Echilibrul este bun în toate.Am perioade și perioade. Am și perioade când stau doar pe salate, în general, înainte de un spot publicitar. Acolo consider că trebuie să fiu în cea mai bună formă a mea. Renunț la dulce, la fast food, la băuturi acidulate. Măresc frecvența orelor de sport și numărul de tratamente. Așa reușesc să fac față”, spunea Adelina Pestritu pentru ego.ro.



Influencerița nu a ascuns , de-a lungul timpului, a apelat și la medicii esteticieni pentru a face mici corecții. “De-a lungul timpului am recurs la anumite ajutoare din partea doctorilor esteticieni pentru a corecta mici defecte, pe care eu le consideram defecte și pe care le vedeam eu, pentru că, apropo de ceea ce ziceam mai devreme, important este cum te simți tu în pielea ta. Am considerat că trebuie să fac anumite retușuri și le-am făcut. Da, am perioade în care mă simt frumoasă, foarte frumoasă sau mai puțin frumoasă', a mai spus pentru elle.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni