• PRO TV
  • Iulia Albu se mândrește cu fiica ei într-un pictorial de senzație. Fanele, fermecate de frumusețea Mikaelei: “În niciun caz mamă și fiică, ci doua surori!”

Iulia Albu se mândrește cu fiica ei într-un pictorial de senzație. Fanele, fermecate de frumusețea Mikaelei: “În niciun caz mamă și fiică, ci doua surori!”

Iulia Albu se mândrește cu fiica ei într-un pictorial de senzație. Fanele, fermecate de frumusețea Mikaelei: “În niciun caz mamă și fiică, ci doua surori!”

Fiica Iuliei Albu, Mikaela, pare că este pregătită să intre în lumea modellingului și a showbizului. Adolescenta, care în toamnă va împlini 15 ani, e deja obișnuită cu ședințele foto și ținutele spectaculoase și nu duce lipsă de fani.

Iulia Albu a postat pe Instagram un clip de la o ședință foto, în care apare alături de fiica sa, Mikaela. Îmbrăcate la fel, în rochii metalice, mama și fiica au impresionat comunitatea de pe Instagram.
“Superbe! În nici un caz mamă, fiică, ci două surori!”
“Două surori frumoase! Îmbrăcate în bănuți aurii”.
“Ce frumoase sunteți când zâmbiți și sunteți naturale”.
“Sunteți magice!”
“Frumoasă foc cea mică. E foarte educată” – sunt doar câteva din complimentele de la fani.

Adolescenta este deja prezentă pe rețelele de socializare, însă contul ei de Instagram este adminstrat de mama ei.
“Nu o las să posteze. Sunt o mamă responsabilă, postez eu pentru ea. Nu vezi ce tâmpenii sunt pe Instagram? Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?”.

Deși în pictorialele în care apare alături de mama să Mikaela este machiată, Iulia nu îi dă voie fiicei sale să se machieze în viața de zi cu zi.

View this post on Instagram

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

“Este machiată de un make-up artist și nu vreau să o învăț încă pentru că eu vreau să mă mint în continuare că este un copil. Până nu va face 14 ani, nu va putea să se machieze deloc”, spunea in trecut Iulia Albu pentru ego.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni