• PRO TV
  • Horoscop zilnic 3 mai 2024. Scorpionii rezolvă niște conflicte în familie, Berbecii își dezvoltă potențialul și energia

Horoscop zilnic 3 mai 2024. Scorpionii rezolvă niște conflicte în familie, Berbecii își dezvoltă potențialul și energia

Horoscop zilnic 3 mai 2024. Scorpionii rezolvă niște conflicte în familie, Berbecii își dezvoltă potențialul și energia

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 3 mai 2024.

Berbec

Astăzi, Luna traversează zodia Pești și formează un aspect de susținere și cooperare cu Venus, micul benefic, așa că vei avea o stare bună și cooperezi cu registrul zilei. Chiar dacă Luna se află pe o casă secretă, a izolării și frământărilor interioare, vei avea o stare bună. Și Marte, guvernatorul tău, formează un aspect de susținere cu Pluton, ceea ce indică că-ți poți dezvolta potențialul și energia, fără să te lovești de obstacole.

Taur

Astăzi este posibil să reușești să rezolvi o chestiune pe care o amâni în planul profesional, în ce privește un proiect, o relație de prietenie sau în sfera sentimentală. Marte, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect armonios, de susținere cu Pluton, planeta transformărilor profunde, semn că ai șanse de dezolvoltare într-un proiect profesional sau într-o relație.

Gemeni

Astăzi, te preocupă imaginea și s-ar putea să ai niște discuții cu unul dintre prieteni, care să te surprindă. Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii, formează un aspect armonios cu Pluton din casa principiilor și credințelor, dezvoltării și călătoriilor. Pe de altă parte, Luna și Venus intră în armonie și se creează premizele unei situații, care să schimbe cu totul viziunea ta privind sfera sentimentală.

Rac

Astăzi s-ar putea să oscilezi în a pleca la drum, la rude aflate în alt oraș sau a rămâne să petreci sărbătorile cu prietenii. Posibil partenerul să aibă un cuvânt de spus și s-ar putea să vă decideți în ultimul moment. Un aspect important al zilei este sextilul care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Pluton, planeta transformărilor profunde, care aduce șanse de dezvoltare prin sfera profesională fără să depui prea mult efort.

Leu

Astăzi este posibil să primești o sumă de bani sau să oferi tu niște cadouri celor dragi. S-ar putea să fii surprinsă de partener, care vine cu o propunere sau un cadou surprinză și te anunță că plecați câteva zile într-o destinație în care voiai să ajungi de mult. La acest lucru contribuie și aspectul armonios, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa relațiilor.

Fecioară

Astăzi, Luna îți traversează casa relațiilor și formează un aspect armonios cu Venus, planeta iubirii, din casa călătoriilor, semn că s-ar putea să discuți împreună cu partenerul de o plecare sau cum să vă petreceți zilele libere. Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii, și Pluton, planeta transformărilor, cooperează și s-ar putea să nu depui prea mult efort în activitățile pe care le desfășori la serviciu.

Balanță

Astăzi ești foarte activă în chestiunile gospodărești și mai ales în tot ce întreprinzi și care are legătură cu serviciul sub formă de idei. Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa relațiilor, în aspect armonios cu Pluton aduce oportunități de dezvoltare și transformare în relație.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente în planul sentimental, mai ales că Luna formează un aspect armonios cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa relațiilor. Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii, formează un aspect de susținere cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și aduce rezolvarea unor conflicte cu familia, se trece peste obstacole și au loc transformări.

Săgetător

Astăzi ești dedicat familiei, te ocupi de treburile gospodărești sau organizezi o întâlnire cu familia. Este armonie și datorită aspectul favorabil, care se formează între Lună și Venus, micul benefic. Pe de altă parte, tot astăzi se formează un aspect armonios între Marte, planeta acțiunii, și Pluton, planeta transformărilor profunde, semn că vei reuși să comunici destul de ușor și să stabilești planuri cu partenerul.

Capricorn

Astăzi ai oportunitatea de a lua decizii importante în planurile tale personale, dar care privesc și relația de cuplu, mai ales că Luna, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic. Tot astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect favorabil cu Marte, planeta acțiunii, semn că tot ce-ți propui și are legătură cu viața de familie și investițiile în casă vor merge foarte ușor și fără obstacole.

Vărsător

Pluton, în tranzit prin casa personalității tale, formează un aspect armonios cu Marte, din casa comunicării, ideilor, deciziilor, ceea ce înseamnă că ce gândești se poate pune în practică foarte ușor, pentru că cele două planete conlucrează să-ți iasă lucrurile așa cum vrei.

Pești

Posibil, astăzi, să ai idei bune de suplimentare a veniturilor, iar contextul astral te ajută și poți demara, de săptămâna viitoare, un proiect nou. De asemenea, Luna în tranzit prin casa personalității, într-un aspect armonios cu Venus, micul benefic, îți aduce o stare bună și relații bune cu ceilalați.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni