• PRO TV
  • Moment epic de ziua Victoriei Beckham, iar David a surprins totul pe video: reuniune Spice Girls, în formulă completă

Moment epic de ziua Victoriei Beckham, iar David a surprins totul pe video: reuniune Spice Girls, în formulă completă

Moment epic de ziua Victoriei Beckham, iar David a surprins totul pe video: reuniune Spice Girls, în formulă completă

Victoria Beckham a organizat o petrecere de pomină la împlinirea a 50 de ani, cu invitați numai unul și unul. Chiar dacă au avut numeroase neînțelegeri de-a lungul timpului, și fostele ei colege din trupa Spice Girls i-au fost alături.

Mel B, Emma Bunton, Mel C și Geri Halliwell au petrecut alături de Victoria Beckham: cele cinci membre Spice Girls chiar au cântat, spre încântarea celor prezenți, unul din hiturile lor, “Stop”. Din fericire, David Backham a fost pe fază și nu a ratat momentul – a filmat tot, apoi atât el, cât și Victoria, au distribuit postarea pe rețelele de socializare.

“Să fii binecuvântat, David, pentru că ești genul de soț care filmează toate clipurile importante”, au comentat fanii pe Instagram.
“Vrem un turneu mondial cu Spice Girls”, s-au entuziasmat admiratorii formației.

Gallery

Familia Beckham a arătat impecabil la marea petrecere, în frunte cu Victoria, care a impresionat într-o rochie elegantă și ușor transparentă. Fiica Victoriei, Harper, s-a transformat într-o adevărată domnișoară: a ales pentru eveniment o rochie albă, din satin. Băieții Beckham, că de obicei, impecabili.

Printre invitații de onoare s-au numărat Eva Longoria, Jason Statham și logodnica sa, Marc Anthony și soția, Salma Hayek și Tom Cruise.

Victoria a vorbit în Sunday Times despre cum s-a schimbat viața ei la 50 de ani: aceasta spune că acum vede lucrurile într-o perspectiva pozitivă și optimistă.

„M-am uitat la câteva poze recente cu mine și am fost foarte uimită de cât de fericită arătam. În trecut, mă uitam întotdeauna la acele poze de pe covorul roșu și vedeam o femeie care pare emoționată și nesigură. Toți ceilalți vedeau o femeie care părea morocănosă și severă – presupun că așa am primit reputația de a fi o “vacă nesuferită”, a spus vedeta.

​„Sunt încântată de viitor. Iau îmbătrânirea că atare… Îmi amintesc mereu ce mi-a spus Marc Jacobs când a împlinit 60 de ani - că e mai bine să împlinești 60 de ani decât să…nu-i împlinești. Este un sfat bun!”, a mai spus Victoria Beckham.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni