• PRO TV
  • Horoscop zilnic 20 aprilie 2024. Gemenii își reevaluează sentimentele în viața amoroasă, Racii fac achiziții

Horoscop zilnic 20 aprilie 2024. Gemenii își reevaluează sentimentele în viața amoroasă, Racii fac achiziții

Horoscop zilnic 20 aprilie 2024. Gemenii își reevaluează sentimentele în viața amoroasă, Racii fac achiziții

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să apară o situație la serviciu, să fie nevoie de tine și de aici să se declanșeze niște discuții cu partenerul. Se reiau niște subiecte mai vechi și s-ar putea să te pună pe gânduri, să-ți reevaluezi relația de cuplu, dar și situația financiară, administrarea banilor.

Taur

Astăzi este momentul să te gândești la tine și la ce-ți dorești, să-ți acorzi prioritate și să încerci să stai departe de problemele altora, mai ales dacă nu apreciază efoturile tale. Recomandarea este să te reechilibrezi, să poți avea un randament ridicat sau să fii capabil să te descurci în situații dificile.

Gemeni

Astăzi este posibil să-ți reevaluezi sentimentele față de o persoană sau modul în care se desfășoară o relație. O decizie finală nu vei lua astăzi, pentru că simți totuși o confuzie, însă odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, de săptămâna viitoare, îți vei da seama dacă relația are o perspectivă de viitor sau nu.

Rac

Astăzi ești ispitit să faci niște achiziții pentru casă, de care nu ai neapărat nevoie. Atenție și la relațiile cu familia, pentru că s-ar putea să intervină discuții, neînțelegeri, care să pornească de la nimicuri, vorbe aruncate, acuzații.

Leu

Astăzi, s-ar putea să discuți despre situația financiară, să-ți faci socoteli și dacă cineva din anturaj îți face o ofertă, gândește-te de două ori înainte să accepți, pentru că este posibil să nu fie ceea ce ți se prezintă! În partea a doua a zilei, cauți oferte de a pleca într-o călătorie.

Fecioară

Astăzi, partenerul vine cu ideea să plecați într-o călătorie sau cineva cu care flirtezi îți propune să vă întâlniți mai des. Pe de altă parte este o zi favorabilă să-ți pui ordine în gânduri și să-ți susții opiniile cu tărie și convingere în raport cu cei cu care interacționezi.

Balanță

Ai grijă, astăzi, pentru că este posibil să ai tendința să-ți impui agresiv punctele de vedere în fața altora! Conflictele care pot să apară sunt declanșate, în mare parte, din cauze financiare. Nu-ți asuma riscuri prea mari și analizează-ți situația financiară!

Scorpion


Posibil astăzi să încerci să găsești soluție la o chestiune de serviciu. Chiar dacă îți este greu să accepti anumite decizii, care-ți afectează sarcinile, pentru că sunt luate în necunoștință de cauză, reușești să treci obstacolele și să accepți că nu poți face momentan o schimbare.

Săgetător

Astăzi este posibil să reușești să rezolvi o situație dificilă în ce privește casa sau reamenajarea spațiului de locuit, să găsești niște soluții practice. De asemenea, ești interesat să-ți demonstrezi abilitățile de a rezolva problemele într-un mod original.

Capricorn

Astăzi, acționezi în mod diferit atunci când vrei să-ți impresionezi partenerul și s-ar putea să ai și rezultatul scontat. Sunt susținute dialogurile și participarea la evenimente, socializarea și interesul pentru lărgirea orizonturilor cunoașterii.

Vărsător

Astăzi te preocupă niște investiții pentru casă, însă este posibil să apară discuții legate de banii la comun. Recomandarea astrelor este să cauți să aplanezi conflictele, pentru că nu vei ajunge nicăieri dacă rănești sau alegi să nu mai comunici deloc.

Pești

Astăzi, abordezi în mod original discuțiile cu partenerul de cuplu și poate acestuia i se pare neobișnuit, dar rămâne plăcut surprins de ideile și propunerile tale de petrecere a timpului liber. Pe de altă parte, atenție la riscurile pe care ești determinat să le experimentezi în planul financiar!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni