• PRO TV
  • Mesajele sfâșietoare care au fost gravate pe sicriul și crucea lui Costel Corduneanu. Familia interlopului a avut o dorință aparte: „Legenda noastră”

Mesajele sfâșietoare care au fost gravate pe sicriul și crucea lui Costel Corduneanu. Familia interlopului a avut o dorință aparte: „Legenda noastră”

Mesajele sfâșietoare care au fost gravate pe sicriul și crucea lui Costel Corduneanu. Familia interlopului a avut o dorință aparte: „Legenda noastră”

Astăzi, 19 aprilie 2024, Costel Corduneanu va fi înmormântat la Iași, acolo unde a fost liderul clanului care îi poartă numele. Sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului va fi îngropat la cimitirul „Eternitatea”, dar nu înainte să traverseze jumătate de oraș.

Gallery

​Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și de temut interlopi din România, acesta conducând ani de zile clanul care îi poartă numele. Interlopul s-a stins din viață la data de 15 aprilie 2024, după ce a fost supus unei operații chirurgicale care, din păcate, a eșuat. Acum, la patru zile de la deces, trupul neînsuflețit al interlopului va fi îngropat la cimitirul „Eternitatea” din Iași. 

Timp de patru zile, sicriul în care Costel Corduneanu își doarme somnul cel de veci a fost depus la un restaurant celebru din Iași, pentru ca oamenii care l-au iubit să vină și să îi aducă un ultim omagiu. La priveghi au cântat mai mulți maneliști, printre care Tzancă Uraganu, Costel Biju  sau Narcis de la Bărbulești. 

​Mesajul sfâșietor care a fost gravat pe sicriul lui Costel Corduneanu

Familia lui Costel Corduneanu a avut grijă ca toate detaliile ce țin de ceremoniile funerare să fie puse la punct, așa cum și-ar fi dorit fostul lider din Iași. Astfel, la priveghi au fost aduși porci la proțap, un covor roșu, dar și un tablou cu chipul lui Corduneanu, în mărime naturală. 

Mai mult decât atât, sicriul în care Corduneanu își doarme somnul cel de veci a fost realizat din marmură naturală neagră și a costat 8.000 euro. Pe capacul cavoului a fost inscripționat și logo-ul Jocurilor Olimpice, dar și un mesaj special.

„Costel Corduneanu, Ștefan cel Mare al Moldovei, multiplu medaliat și participant la Jocurile Olimpice Mondiale”, este scris pe capacul cavoului lui Costel Corduneanu.

​Familia lui Corduneanu a avut o dorință: aceea ca interlopul să rămână în amintirea oamenilor drept un fost participant la Jocurile Olimpice Mondiale. 

Ce mesaj a fost gravat pe crucea lui Costel Corduneanu

Familia lui Corduneanu nu doar că a cerut să existe un mesaj gravat pe sicriul interlopului, ci a dorit ca amintirea lui să rămână veșnică în cimitir, punând un mesaj sfâșietor pe cruce:
„Nu te vom uita niciodată, Legenda noastră!”, este mesajul scris pe crucea lui Costel Corduneanu.
Sursă foto: Facebook, Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni