• PRO TV
  • Descoperă cele mai bune filme pe VOYO! Trei producții de succes care te vor captiva în această săptămână

Descoperă cele mai bune filme pe VOYO! Trei producții de succes care te vor captiva în această săptămână

Descoperă cele mai bune filme pe VOYO! Trei producții de succes care te vor captiva în această săptămână

În lumea aglomerată a divertismentului online, VOYO se remarcă prin selecția sa vastă de filme de calitate, aducând în fața publicului o diversitate impresionantă de titluri. Iată care sunt filmele săptămânii!

În această săptămână, VOYO te invită în fața ecranelor! Descoperă alături de noi ce are de oferit fiecare titlu și pregătește-te pentru o călătorie în lumi fascinante și pline de surprize.

BOSS LEVEL (2020)

"BOSS LEVEL" (2020) este o explozie de acțiune și suspans care te ține captiv de la început până la sfârșit. Regizat de Joe Carnahan, acest film aduce în prim-plan povestea lui Roy Pulver, interpretat magistral de Frank Grillo, un fost soldat de elită care se trezește prins într-un ciclu infinit de viață și moarte. În fiecare zi, Roy se confruntă cu aceeași zi mortală, încercând să supraviețuiască unor asasini nemiloși și să descopere misterul din spatele acestei curse neîncetate.

Alături de Frank Grillo, în rolurile principale se remarcă și actori precum Mel Gibson, Naomi Watts și Michelle Yeoh, care aduc adâncime și intensitate în universul plin de acțiune al filmului.

"BOSS LEVEL" a fost apreciat de critici pentru ritmul său alert, secvențele de luptă pline de adrenalină și performanțele actoricești remarcabile. În plus, filmul a câștigat mai multe premii și nominalizări la diverse festivaluri și evenimente cinematografice, confirmându-i statutul de capodoperă a genului său.

FILMUL POATE FI VIZIONAT AICI. 

"I FEEL PRETTY" (2018)

Regizat de Abby Kohn și Marc Silverstein, "I FEEL PRETTY" spune povestea lui Renee Bennett, o femeie obișnuită și plină de viață, care suferă o transformare radicală în urma unui accident aparent banal. Convinsă că și-a atins potențialul maxim de frumusețe și încredere în sine, Renee începe să vadă lumea cu alți ochi și să își urmeze visurile cu curaj și determinare. Însă, în timp ce navighează prin lumea modei și a afacerilor, își dă seama că adevărata frumusețe vine din interior și că încrederea în sine este cea care o face cu adevărat strălucitoare.

Cine sunt actorii principali din filmul „I feel Pretty” de pe VOYO

În rolul principal al acestei comedii captivante îl regăsim pe talentata și carismatica Amy Schumer, alături de un ansamblu de actori remarcabili, printre care se numără Michelle Williams, Rory Scovel și Busy Philipps.

Cine este regizorul filmului „I feel Pretty” de pe VOYO

Abby Kohn și Marc Silverstein împărtășesc rolul de regizori ai acestui film, aducând în viață o poveste plină de umor, emoție și învățăminte valoroase.

FILMUL POATE FI VIZIONAT AICI. 

NINE LIVES (2016)

Regizat de Barry Sonnenfeld, "NINE LIVES" spune povestea lui Tom Brand, un om de afaceri extrem de ocupat și preocupați de carieră, care se găsește prins într-o situație neobișnuită. În încercarea de a-și cumpăra iubirea fiului său și a-și repara relația cu familia, Tom se trezește metamorfozat într-un pisoi. În corpul său nou și puțin obișnuit, Tom trebuie să învețe lecții de viață neprețuite despre priorități, dragoste și importanța familiei.

Cine sunt actorii principali din filmul „NINE LIVES” de pe VOYO

În rolurile principale ale acestui film adorabil se află Kevin Spacey într-o interpretare deosebită, împreună cu Jennifer Garner, Robbie Amell și Cheryl Hines, care aduc la viață personaje pline de culoare și emoție.

Cine este regizorul filmului „NINE LIVES” de pe VOYO

Barry Sonnenfeld este omul din spatele camerei care aduce la viață această poveste fermecătoare și plină de inimă, oferind publicului o călătorie memorabilă în lumea surprinzătoare a lui Tom Brand și a pisoiului său.

FILMUL POATE FI VIZIONAT AICI.

*Acest articol a fost realizat cu ajutorul inteligenței artificiale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni