• PRO TV
  • Soția lui Costel Corduneanu a postat un mesaj sfâșietor, la doar o zi după ce a rămas văduvă. Femeia își strigă durerea, în fața tuturor: „Ai plecat pentru totdeauna”

Soția lui Costel Corduneanu a postat un mesaj sfâșietor, la doar o zi după ce a rămas văduvă. Femeia își strigă durerea, în fața tuturor: „Ai plecat pentru totdeauna”

Soția lui Costel Corduneanu a postat un mesaj sfâșietor, la doar o zi după ce a rămas văduvă. Femeia își strigă durerea, în fața tuturor: „Ai plecat pentru totdeauna”

Grațiela Cercel și Costel Corduneanu erau împreună de 16 ani, devenind soț și soție în vara anului trecut. Moartea acestuia a îndurerat multă lume, iar soția acestuia resimte durerea din plin.

Gallery

După ce Costel Corduneanu a murit, Grațiela Cercel a postat un mesaj dureros pe contul său de Facebook. Femeia rămasă văduvă nu poate accepta cele întâmplate și speră doar ca cel care i-a fost alături aproximativ două decenii să își găsească liniștea.

Mesajul postat de Grațiela Cercel, după ce Costel Corduneanu a murit

Costel Corduneanu a murit într-un spital din Târgu Mureș, în urma unor probleme de sănătate, pe data de 15 aprilie. Acesta nu a lăsat în urmă doar o soție, ci și trei copii, iar cei care l-au cunoscut au punctat cât de mult își iubea familia, punând-o pe primul loc de fiecare dată.

Grațiela Cercel, văduva interlopului, își strigă durerea pe rețelele de socializare. Aceasta a postat un mesaj sfâșietor, la doar câteva ore de când a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața ei.

„După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragu meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!”, a scris Grațiela Cercel, pe rețelele de socializare.

Ce probleme de sănătate a avut Costel Corduneanu

Costel Corduneanu, cunoscut drept „Ștefan cel Mare al Moldovei”, a murit la vârsta de 54 de ani, dupp ce problemele de sănătate pe care le avea s-au agravat. 

În urmă cu doar câteva săptămâni, Costel Corduneanu suferise o intervenție chirurgicală la inimă. În luna martie, s-a confruntat cu o hemoragie internă puternică și ar fi fost salvat de medici în ultimă clipă.

Costel Corduneanu a devenit unul dintre cei mai de demut lideri ai unui clan interlop din România, la ani distanță de când s-a remarcat prin performanțele sale sportive. Acesta a fost campion mondial la lupte și a fost subofițer în cadrul cluburilor Steaua și Dinamo Brașov.

Sursa foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni