• PRO TV
  • Ilie Năstase: ”În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac”

Ilie Năstase: ”În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac”

Ilie Năstase: ”În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac”

Ilie Năstase (77 de ani) a vorbit despre averea pe care a strâns-o în toată cariera sa.

Primul lider mondial din istoria ATP a dezvăluit că încasează lunar de la statul român, datorită gradului de general-maior în retragere pe care-l deține, o "pensie specială" în valoare de 1.435 de lei lunar. Potrivit celei mai recente declarații de avere, fostul jucător de tenis posedă ceasuri, bijuterii și tablouri în valoare de zeci de mii de euro.

”Eu mă consider o vedetă în străinătate. În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac. Când văd despre ce bani se vorbește, ce sume și milioane… te sperii. Un om bogat este cel care nu se uită la restaurant la prețuri, poate să își ia ce mașină vrea. Mai importantă e sănătatea. Restul lucrurilor sunt niște jucării pe care le obținem cu eforturi și le lăsăm altora să se joace cu ele, atunci când plecăm”, a spus recent Ilie Năstase în cadrul unui podcast.

"Cât de mult te-au costat cele 4 divorțuri?", a fost întrebat fostul lider mondial.

"Asta nu mai știu. Poate puțin, la început, am avut probleme cu banii. N-am simțit că am sărăcit. Poate în România, când mai veneam, mă simțeam așa, mai...dar în străinătate mă simțeam bine, mai bogat. Eu nu socoteam cât cheltuiesc. Eu mă uit cât fac, cât cheltuiesc nu știu, că nu fac socoteala. N-am avut educație financiară. Am stat pe lângă Țiriac, am văzut ce făcea el. Am investit în terenuri, am investit în case. După, mi-am dat seama că nu e bine să ai case peste tot, că te costă să le întreții. Pe multe le-am vândut. Nu am riscat banii în fonduri sau chestii din astea.", a declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase vrea să fie din nou tată

Ilie Năstase are 5 copii, Nathalie, Nicolas, Charlotte, Alessia și Emma, însă mai vrea unul și cu actuala soție, Ioana (48 de ani). Fostul mare jucător de tenis vrea să devină din nou tată, chiar dacă are o vârstă înaintată, 77 de ani.

Toate femeile sunt frumoase, dar hai să îţi spun ceva: cea mai frumoasă este ultima! Vorbesc serios… Acum încercăm să avem şi un copil (eu şi Ioana). Şi nu trebuie să se supere nimeni. Cu ea trăiesc astăzi, cu ea împart timpul, cu ea dorm, cu ea merg în vacanţe.Ioana vrea neapărat o fetiţă, are o nepoată de 5 ani, dar vrea o fetiţă. Ea are băiat. Să vedem ce facem, cum facem… Ea e mândră de băiatul ei, a lăsat tot ce a realizat copilului ei. Nu suntem un cuplu liniştit, dar nici să ne luăm la bătaie. Tot ce s-a scris a fost exagerat”, a mărturisit el, potrivit Playtech.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni