• PRO TV
  • Trebuie să faci credit ca să petreci Paștele în Poiana Brașov! Prețurile au luat-o razna. Cât costă un sejur

Trebuie să faci credit ca să petreci Paștele în Poiana Brașov! Prețurile au luat-o razna. Cât costă un sejur

Trebuie să faci credit ca să petreci Paștele în Poiana Brașov! Prețurile au luat-o razna. Cât costă un sejur

Hotelierii din Poiana Brașov se pregătesc intens pentru sărbătorile pascale. Este una dintre cele mai aglomerate perioade din acest an, mai ales că românii se vor bucura anul acesta de o minivacanță de 6 zile, între 1 Mai și Paște.

În această perioadă, românii vor lua cu asalt stațiunile montane, dar și pe cele de pe litoral. Pentru aceste vacanțe însă, vor trebui să scoată bani mulți din buzunare căci prețurile au luat-o razna anul acesta. Deși hotelierii spun că nu au crescut prețurile, ci doar au diversificat serviciile, un sejur de trei nopți de exemplu în Poiana Brașov poate să ajungă și la 5000 de lei pentru o familie.

La un resort din Poiana Brașov de exemplu, două persoane ar trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 2200 de lei pentru o cazare cu demipensiune pentru trei nopți. Costurile cresc însă în funcție de serviciile alese.

„Știm foarte bine că turiștii vor veni, îi așteptăm foarte mult, dar în acest an, ținând cont că vom avea un timp foarte frumos, de ce nu ne bucurăm de natură?

Ne bucurăm în același timp de toate facilitățile hotelului. Avem SPA, avem loc de joacă pentru copii interior, exterior, ne bucurăm de o sală de bowling, ne bucurăm de tenis de masă, o multitudine de activități indoor. Dar să nu uităm că am ales să avem un pachet cu mâncarea a la carte”, a spus Gabriel Roșca, manager resort 4 stele.

Un alt resort, unde s-au pregătit programe speciale pentru copii, cu petrecere cu iepurașul de Paște și vânătoare de ouă, prețurile variază între 3.000 și 5.000 lei, pentru un pachet care include 3 nopți de cazare pentru doi adulți si doi copii.

Cât costă cazarea la mare de 1 Mai și de Paște

Prețurile pe litoral diferă de la o stațiune la alta, Mamaia fiind cea mai scumpă. Aici prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 300 de lei și pot ajunge la câteva mii.

În Eforie Nord în schimb, prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 100 de lei.

 Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni