• PRO TV
  • Malia Obama, silueta demnă de un supermodel. Fiica fostului președinte al SUA, apariție electrizantă

Malia Obama, silueta demnă de un supermodel. Fiica fostului președinte al SUA, apariție electrizantă

Malia Obama, silueta demnă de un supermodel. Fiica fostului președinte al SUA, apariție electrizantă

Malia Obama, fiica cea mare a lui Barack și a Melaniei Obama, este atrasă mai degrabă de lumea filmului decât de politică. Astfel, tânăra urmează o carieră în domeniul cinematografiei și încearcă să demonstmalireze că a ajuns acolo prin forțele proprii, nu datorită familiei sale.

De curând, Malia Obama a debutat în calitate de regizor și scenarist la Festivalul Sundance, cu un film de scurt metraj. Pentru a evita tam-tamul legat de numele ei celebru, Malia s-a semnat cu un nume nou – Malia Ann.

Până să ajungă să regizeze filme, Malia a făcut internship la serialul HBO “Girls”, a lucrat pentru compania de Harvey Weinsten și a scrus pentru serialul “Swarm” de pe Amazon Prime.

Deși e atrasă de lumea filmului, Malia este o prezență extrem de discretă, evită evenimentele mondene, premierele de film și, în general, orice apariție pe covorul roșu.

Tânăra este însă, în continuare, o tintă pentru paparazzii. Aceștia au surprins-o la o plimbare pe dealurile din zona Hollywood, impresionând cu silueta ei atletică.

Gallery

Sursa foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni