• PRO TV
  • Horoscop zilnic 15 aprilie 2024. Peștii încep o poveste nouă de iubire, Vărsătorii au parte de oportunități financiare neașteptate

Horoscop zilnic 15 aprilie 2024. Peștii încep o poveste nouă de iubire, Vărsătorii au parte de oportunități financiare neașteptate

Horoscop zilnic 15 aprilie 2024. Peștii încep o poveste nouă de iubire, Vărsătorii au parte de oportunități financiare neașteptate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 15 aprilie 2024.

Berbec

În prima parte a zilei, apar evenimente în familie sau care au legătură cu casa și este posibil să fie nevoie să faci niște reparații. Dacă ești singur, faci eforturi să rezolvi lucrurile în sfera profesională, astfel încât să nu stai peste program și să poți avea o întâlnire romantică după-amiază.

Taur

Astăzi, îți dorești să participi la un eveniment în spațiul social, unde te întâlnești cu prietenii sau cu vechii colegi. Se anunță o zi favorabilă discuțiilor și în sfera profesională, unde este posibil să perfectezi termenii unor contracte sau să primești oferte noi de job/colaborări.

Gemeni

Atenție, astăzi, la comunicare pentru că este posibil să reacționezi sub impulsul momentului, dacă nu înțelegi un context! De asemenea, este recomandat să eviți luarea unor decizii importante pentru că este posibil să te răzgândești. Relația cu superiorii este bună și poți stabili obiective importante pentru următoarea perioadă.

Rac

Astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia ta, dar într-un aspect tensionat cu Soarele, din casa carierei, este posibil să nu ai o stare de spirit prea bună în raport cu șefii, dar au loc discuții contructive legate de începerea unor proiecte noi.

Leu

Astăzi, Luna formează un aspect tensionat cu Soarele, guvernatorul tău, așa că este posibil să simți stres sau suprasolicitare într-o chestiune profesională/birocratică, care te frământă și a cărei rezolvare nu îi dai de capăt. În ce privește sectorul financiar, apare o situație, care indică stabilitate în încasarea unor sume pe termen lung.

Fecioară

Posibil, astăzi, să reușești să gestionezi niște trăiri profunde, pe care le ai în raport cu partenerul de cuplu, legate evenimentele care au loc în planul relational. Te va surpinde acțiunea și atitudinea acestuia și-ți vei schimba puțin viziunea în legătură cu niște discuții mai vechi pe care le-ați avut.

Balanță

Astăzi este posibil să fie nevoie să faci față unor provocări în planul carierei și-ți vei pune la bătaie toate abilitățile să impresionezi, să te afirmi. Pe de altă parte, ai grijă, nu-ți asuma prea multe riscuri și cooperează cu o situație din planul profesional!

Scorpion

Astăzi este posibil să programezi o vacanță, să încerci să rezervi o cazare, să iei niște bilete de avion. S-ar putea să intervină niște blocaje din cauza serviciului și să nu te înțelegi cu perioada concediului cu colegii, dar într-un final șefii vor rezolva conflictul.

Săgetător

Dacă te afli într-un minisejur este posibil să te distrezi de minune astăzi, pentru că se anunță o zi cu multe evenimente plăcute și distractive. Lași în urmă orice stres și frământări și te bucuri de o zi fără sa-ți mai faci probleme din orice și chiar dacă nu ești plecat. Dacă iei lucrurile mai ușor, se rezolvă tot fără bătăi de cap.

Capricorn

Dacă faci parte dintr-un cuplu cu vechime, astăzi este o zi favorabilă să preiei inițiativa, astfel încât să te reconectezi cu persoana iubită. În ce privește situația materială, ai grijă și nu-ți asuma riscuri, pentru că manifești tendința de a intra în speculații financiare, care-ți pot aduce pierderi!

Vărsător

Astăzi este posibil să apară niște frustrări legate de salarizare sau din cauza unor socoteli, care nu-ți ies. Dacă ești atent, apar oportunități financiare de acolo de unde te aștepți mai puțin. O schimbare te-ar ajuta.

Pești


Astăzi nu este exclus să începi o poveste nouă de iubire, iar contextul astral te susține să fii deschisă oportunităților în planul amoros. Pe de altă parte, la serviciu crește volumul de muncă și realizezi că depășești cu mult orele de program.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni