• PRO TV
  • Horoscop zilnic 14 aprilie 2024. Balanțele încep o poveste nouă de iubire, Gemenii au neînțelegeri în viața sentimentală

Horoscop zilnic 14 aprilie 2024. Balanțele încep o poveste nouă de iubire, Gemenii au neînțelegeri în viața sentimentală

Horoscop zilnic 14 aprilie 2024. Balanțele încep o poveste nouă de iubire, Gemenii au neînțelegeri în viața sentimentală

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 14 aprilie 2024.


Berbec

Ai avut parte de o săptămână destul de agitată și poate ai resimțit oboseala mai mult decât altă data. Dacă ți-ai luat mai multe angajamente față de familie, caută să vezi pe care le-ai putea amâna și spune-le celor din familie că ai nevoie de timp pentru tine, să te reechilibrezi.

Taur

Astăzi ai nevoie să stai izolat pentru a lua niște decizii. Chiar dacă ai momente când te poți lăsa pradă gândurilor și frământărilor, discuția cu un prieten apropiat te poate salva să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă. Posibil să ai niște nemulțumiri pe partea sentimentală, dar care se rezolvă în scurt timp.

Gemeni

S-ar putea să nu mai vezi cu ochi buni o relație de prietenie sau cum evoluează o relație sentimentală, în care pare că ai investit mai mult decât partenerul. Apar temeri, dar înainte să iei o decizie, pentru că Mercur este retrograd și aduce neînțelegeri, încearcă să-ți dai seama cât de fondate sunt aceste păreri.

Rac

Posibil astăzi să ajungi la discuții cu partenerul de cuplu din cauza carierei și implicării amândurora mai mult în chestiunile profesionale decât în timpul petrecut în doi. Ați putea evita niște conflicte, evitând reproșurile și căutând să rezolvați situația.


Leu

Posibil, astăzi, să te simți mai iritată, fără energie sau nu ai chef de vorbă, de interacționare cu ceilalți. Un lucru este sigur: ai mare nevoie de studiu, să-ți lărgești universul cunoașterii, să ai parte de experiențe inedite, să explorezi domenii noi.

Fecioară

Luna îți traversează astăzi casa planurilor de viitor, însă formează un aspect tensionat și este posibil să ai multe stări schimbătoare în raport cu partenerul, cu care ai avut mai multe neînțelegeri. În partea a doua a zilei, primești un cadou de la cineva, care te vizitează neașteptat.

Balanță

Posibil astăzi să fie nevoie să faci niște compromisuri în relația cu partenerul de cuplu, dacă vrei ca lucrurile să meargă în continuare și să nu apară conflicte. Dacă ești singur, s-ar putea să te lași cucerit de o persoană cu care începi o poveste nouă de iubire.

Scorpion

Ai grijă astăzi la cum pui problema în planul sentimental, pentru că este posibil să apară unele divergențe de opinie! Discuții pot să apară și legate de o plecare, o călătorie, o delegație sau petrecerea timpului liber.

Săgetător

Astăzi este posibil ca socotelile, pe care ți le-ai făcut să nu se potrivească cu realitatea, să cheltui mai mult, să-ți impresionezi partenerul. De asemenea, cauți soluții să mărești veniturile pentru a achiziționa o vacanță.

Capricorn

Posibil astăzi să apară dificultăți de comunicare între tine și o persoană din familie. S-ar putea să faci față mai greu diferențelor de viziune și recomandarea astrelor este să ai grijă cum gestionezi lucrurile, mai ales dacă aveți planuri împreună.

Vărsător

Astăzi există posibilitatea să apară informații sau vești, care să te pună pe gânduri, însă ar trebui să verifici sursele înainte să reacționezi într-un mod exagerat. Gândește-te de două ori înainte să treci la fapte, să ai impulsul de a intra în conflicte!

Pești

Cu Luna în casa iubirii, îți exprimi ușor sentimentele și emoțiile. Pe de altă parte, poți trece foarte ușor de la entuziasm la dezamăgire, dacă cineva apropiat face vreun gest sau are o abordare, care te deranjează. În partea a doua a zilei, fii atent la cheltuieli, pentru că este posibil să depășești bugetul!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni