• PRO TV
  • Horoscop zilnic 13 aprilie 2024. Taurii îi pregătesc partenerului de viață o surpriză neașteptată, Vărsătorii se simt atrași de cineva

Horoscop zilnic 13 aprilie 2024. Taurii îi pregătesc partenerului de viață o surpriză neașteptată, Vărsătorii se simt atrași de cineva

Horoscop zilnic 13 aprilie 2024. Taurii îi pregătesc partenerului de viață o surpriză neașteptată, Vărsătorii se simt atrași de cineva

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să-ți impui opiniile în familie. S-ar putea să ai parte de dezamăgiri, dar situația se poate îndrepta prin comunicare deschisă, să accepți și părerea celorlalți. Posibil să faci mai multe deplasări, iar ziua se încheie cu succes, să fii mulțumit de ce ai rezolvat.

Taur

Astăzi, te concentrezi pe unele chestiuni financiare. Posibil să faci niște cheltuieli pe cadouri pentru persoanele dragi. Te sfătuiești și cu prietenii, mai ales dacă îi pregătești partenerului o surpriză neașteptată.

Gemeni

Luna îți traversează astăzi zodia și vei comunica mult cu prietenii, îți susții punctele de vedere și te sfătuiești cu privire la un proiect personal, pe care vrei să-l lansezi. De asemenea, vei observa că ai o nevoie accentuată de a fi informat, să înveți lucruri noi și să te dezvolți.

Rac

Posibil astăzi să fii dezamăgit de reacția sau atitudinea unor prieteni sau colegi cu care nu mai ai aceleași principii de viață. Pe de altă parte, este o zi favorabilă să faci o faptă bună, să dai o mână de ajutor unei persoane care are nevoie, să te implici într-un proiect umanitar.

Leu

Cu Luna în tranzit prin zodia Gemeni și casa prietenilor nici nu e de mirare că vei sta toată ziua la povești cu prietenii, te duci la întâlniri sau organizezi o petrecere la tine acasă. Se anunță o zi plină de distracție și voie bună, întâlniri plăcute cu persoane, pe care nu le-ai mai văzut de mult.

Fecioară

Astăzi este posibil să fii în centrul atenției, să participi la o petrecere, eveniment important în viața unui prieten sau a unui membru al familiei. Ai multă energie și îi molipsești și pe ceilalți cu dispoziția ta. Posibil să te concentrezi și pe setarea unor obiective pe termen lung, să pregătești un plan de acțiune, să-ți ordonezi ideile.

Balanță

Astăzi, cu Luna pe casa călătoriilor, este un moment bun pentru a stabili, împreună cu partenerul, destinația următoarei călătorii. Posibil să te nemulțumească niște situații de la serviciu, pe care le discuți cu partenerul, astfel încât să găsești o soluție.


Scorpion

Posibil, astăzi, să cauți niște răspunsuri. Ai un nivel ridicat de intutiție și inspirație să alegi o cale, care te va ajuta să te pui mai mult în valoare la locul de muncă. Posibil să primești și o sumă de bani sub formă de cadou pentru a-ți cumpăra ceva ce vrei de mai mult timp.

Săgetător

Luna traversează astăzi casa relațiilor și te străduiești să creezi o atmosferă armonioasă și confortabilă în cuplu. De asemenea, discuți despre o plecare într-un minisejur, activități de relaxare sau de petrecere a timpului cu copiii, dacă ești părinte.

Capricorn

Astăzi este o zi favorabilă deplasărilor și cumpărăturilor pentru casă, să faci vizite și planuri pentru organizarea unei întâlniri cu familia de sărbători. Dacă este nevoie să lucrezi, termini repede ce ai de făcut, pentru că ai un randament intelectual ridicat.

Vărsător

Se anunță o zi în care te simți în largul tău alături de persoana iubită. Dacă ești singur, poți avea succes, să flirtezi și cucerești pe cineva de care te simți atras. Pe de altă parte, ai o capacitate mare de a intui perfect ce își doresc cei de lângă tine și faci mici gesturi și surprize.

Pești

Activitățile gospodărești sunt astăzi o prioritate pentru tine. Te ocupi de tot felul de chestiuni în casă, vrei să pui totul la punct. După-amiază ai idei plăcute de a-ți petrece timpul alături de familie. Posibil să primești și niște musafiri, pe care să îi răsfeți cu un preparat culinar pregătit de tine.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni