• PRO TV
  • Logodnica miliardarului Jeff Bezos a sfidat protocolul de la Casa Albă! Lauren Sanchez, ținta criticilor după ce a apărut AȘA la un dineu oficial: „Ar trebui să-ți fie rușine!”

Logodnica miliardarului Jeff Bezos a sfidat protocolul de la Casa Albă! Lauren Sanchez, ținta criticilor după ce a apărut AȘA la un dineu oficial: „Ar trebui să-ți fie rușine!”

Logodnica miliardarului Jeff Bezos a sfidat protocolul de la Casa Albă! Lauren Sanchez, ținta criticilor după ce a apărut AȘA la un dineu oficial: „Ar trebui să-ți fie rușine!”

Lauren Sanchez a comis-o din nou! De data aceasta, logodnica miliardarului Jeff Bezos și-a făcut apariția la un dineu organizat la Casa Albă într-o ținută extrem de provocatoare.

Gallery

​Miliardarul în vârstă de 60 de ani și fosta jurnalistă în vârstă de 54 de ani s-au numărat printre invitații care au luat parte la cină organizată de Joe Biden în onoarea premierului Japoniei.

Sanchez a ieșit rapid în evidență printre doamnele cu un stil conservator. Pentru acest dineu, logodnica lui Bezos a purtat o rochie roșie cu corset și inserții transparente, care i-a lăsat la vedere bustul generos.

Rochia aleasă de Lauren Sanchez aparține casei de modă Rasario și costă 2.300 de dolari (10.750 de lei). Bruneta și-a accesorizat ținuta cu tocuri metalice, un clutch argintiu și cercei cu diamante.

CITEȘTE ȘI: 

​Lauren a postat câteva poze de la dineu și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 430.000 de urmăritorii. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Internauții n-au fost deloc încântați de alegerea sa vestimentară.

„O ținută atât de nepotrivită pentru Casa Albă!”;

„Lauren, o rochie frumoasă, dar nepotrivită pentru o cină de stat în onoarea Japoniei, o țară cu o cultură foarte conservatoare și modestă. Știu că ai o mulțime de fani aici, dar nu este mai important să te gândești la invitații de onoare decât la Instagram?”;

„Rochia ta este nepotrivită pentru un eveniment la Casa Albă”;

„Erai în prezența președintelui Statelor Unite și a altor invitați de marcă, de ce te-ai îmbrăcat ca Kim Kardashian, cu totul atârnând pe afară?”;

„De obicei îmi place stilul tău și tot ce porți, dar rochia asta, nu”;

„Așa te îmbraci pentru o întâlnire cu demnitari?”;

„Serios? Așa ai apărut la Casa Albă? Unde ți-e respectul?”;

„Ar trebui să-ți fie rușine. Arăți de parcă ai fi de închiriat!”;

„De ce îți arăți așa sânii? Ar fi trebuit să te acoperi”;

„Încerci cu disperare să fii din nou sexy și tânără. De ce te expui așa?”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de utilizatorii de social media.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

​jeff

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni