• PRO TV
  • Călin Donca, filmat în spatele gratiilor. Milionarul brașovean le-a dat vestea fanilor, într-un suflet: „De data aceasta”

Călin Donca, filmat în spatele gratiilor. Milionarul brașovean le-a dat vestea fanilor, într-un suflet: „De data aceasta”

Călin Donca, filmat în spatele gratiilor. Milionarul brașovean le-a dat vestea fanilor, într-un suflet: „De data aceasta”

În luna decembrie, înainte de Crăciun, Călin Donca a fost eliberat din închisoare, după aproximativ trei luni de arest. Acesta a fost întâmpinat cu brațele deschise de copii și de soție, dar și virtual, de cei care îl urmăresc.

Gallery

După ce a scăpat și de arestul la domiciliu, dar și de controlul judiciar sub care a fost plasat pentru o perioadă de 60 de zile, Călin Donca și-a putut vedea liniștit de afacerea care a avut de suferit în urma evenimentelor petrecute anul trecut.

Călin Donca s-a filmat după „gratii”

După ce a scăpat de arestul la domiciliu, Călin Donca a revenit în casa de milioane de euro pe care o are, plecând din apartamentul în care a stat timp de câteva săptămâni. Ușor, ușor, viața acestuia a revenit la normalitate, dar și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce face.

Zilele trecute, Călin Donca s-a filmat în timp ce stătea în spatele unui gard, spunând că este, din nou, după gratii. Totul a fost o glumă, făcând aluzie la perioada în care a stat închis, doar că, de data aceasta, a fost mulțumit de situație.

Citește și:

​Mai exact, Călin Donca și soția sa, Orianda, merseseră să vadă parcul cu panouri solare din Zărnești, pe care l-au deschis în urmă cu mai bine de un an. Acesta a anunțat că persoanele care au investit în acest proiect își primesc, în fiecare lună, partea care li se cuvine, pentru a demonstra că acuzațiile care i s-au adus nu sunt reale.

„După gratii, după gratii, dar, de data aceasta, după cele care trebuie, deoarece am venit să văd părculețul din Zărnești”, a spus Călin Donca, pe rețelele de socializare.

@calin.donca DEJA DE PESTE 1 AN platim lunar catre cei care au avut incredere si am pus bazele u ui parc fotovoltaic! Urmeaza vesti tot mai bune si bani proveniti din energia de la soare! #regelesoare #calindonca #parcfotovoltaic #parcsolar #bucurii #motivatie ♬ original sound - Calin Donca

Călin Donca l-a amenințat cu legea pe Dorian Popa

După ce a fost eliberat din închisoare, Călin Donca i-a răspuns lui Dorian Popa, în urma tuturor acuzațiilor pe care acesta i le-a adus. Influencer-ul a recunoscut că arestarea acestuia l-a pus pe gânduri și susținea că speră că nu fie victima afaceristului brașovean.

Citește și:

„Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul, apoi la următorul, până când voi face, atât cât îmi stă în putință, curat în acest spațiu care devine tot mai concret, tot mai real în viața noastră”, a spus acesta, pe canalul său de YouTube.

Sursa foto: Instagram, captură TikTok 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni