• PRO TV
  • Horoscop zilnic 12 aprilie 2024. Săgetătorii pot începe o relație amoroasă, Taurii sunt preocupați de încasarea unor sume de bani

Horoscop zilnic 12 aprilie 2024. Săgetătorii pot începe o relație amoroasă, Taurii sunt preocupați de încasarea unor sume de bani

Horoscop zilnic 12 aprilie 2024. Săgetătorii pot începe o relație amoroasă, Taurii sunt preocupați de încasarea unor sume de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 12 aprilie 2024.

Berbec

Conjuncția care se formează, astăzi, între Soare și Mercur, planeta comunicării, în zodia ta, îți aduce idei sclipitoare, ești mai comunicativ și te faci plăcut în dialogurile cu ceilalți. De asemenea, îți argumentezi toate ideile, ai o gândire rațională și te adaptezi ușor la orice situație. Va crește și interacțiunea cu persoanele din jurul tău.

Taur

Astăzi, te preocupă situația financiară și mai ales încasarea unor sume de bani. Chiar dacă apar și tensiuni cu cineva din anturaj, ziua se anunță plăcută mai ales în cuplu, unde reușești să-ți petreci seara cu partenerul, să ieșiți la masa în oraș.

Gemeni

Astăzi, Luna îți traversează zodia, iar Soarele în tranzit prin casa prietenilor și planurilor de viitor, formează un aspect strâns cu Mercur, guvernatorul tău. Așadar, urmează o zi foarte activă, cu discuții, întâlniri, schimburi de e-mail-uri. Pentru că Mercur este retrograd, s-ar putea ca atenția ta să nu fie la cote maxime. Încearcă să ai răbdare și fii atent la ce au de spus cei cu care interacționezi!

Rac

În planul profesional, conjuncția care se formează între Soare și Mercur, planeta comunicării, îți aduce preocupări pentru carieră, să găsești căi de a obține o funcție, o promovare, să te afirmi și să te pui mai mult în valoare. Pe de altă parte, Luna, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Saturn și ar putea interveni opinii diferite între tine și partener, dar reușiți să treceți peste.

Leu

Astăzi se anunță o zi foarte activă pe toate mediile de comunicare, pentru că Soarele, guvernatorul tău, formează un aspect strâns cu Mercur, planeta comunicării. De asemenea, îți poți clarifica niște idei, te exprimi bine în toate conversațiile pe care le ai. Dacă ai de purtat negocieri sau să te exprimi prin scris, creativitatea este la cote înalte.

Fecioară

Soarele și Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect strâns astăzi în casa intereselor financiare, așa că este o zi favorabilă să faci planuri în acest sens. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, aici pot interveni niște conflicte și recomandarea este să stai retrasă, să nu critici sau să aduci reproșuri.

Balanță

Conjuncția (alăturarea) care se formează astăzi între Soare și Mercur, planeta comunicării, în casa relațiilor, te invită la comunicare, în special cu partenerul de cuplu, unde ar trebui să lămurești anumite situații neclare. Ziua se anunță favorabilă pentru luarea unor decizii legate de o relație sentimentală sau profesională.

Scorpion

Soarele și Mercur, planeta comunicării, formează un aspect strâns în casa muncii și sănătății și îți vei canaliza atenția pe sarcinile de serviciu, să fii atent să nu-ți scape nimic, dar și pe stilul de viață și sănătate. Posbil să iei o decizie îndrăzneață în planul profesional.

Săgetător

Soarele și Mercur, guvernatorul casei relațiilor, formează astăzi o conjuncție (alăturare) în casa iubirii, așa că ești dornic de iubire și-ți exprimi afecțiunea prin cuvinte și gesturi romantice. Dacă ești singur, poți începe o legătură romantică, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, te poți apropia mai mult de partener prin activități, pe care le desfășurați în comun sau prin intermediul copiilor, dacă sunteți părinți.

Capricorn

Astăzi este o zi favorabilă pentru a deschide subiecte legate de casă, spațiu de locuit, familie, grație aspectului strâns pe care Soarele îl formează cu Mercur, planeta comunicării. Poți obține rezultate bune, iar comunicarea te va ajuta în relația cu persoanele dragi.

Vărsător

Conjuncția (alăturarea) dintre Soare și Mercur, planeta comunicării, îi potențează abilitățile de comunicare, negociere și poți obține ce ai nevoie foarte ușor. De asemenea, ai idei originale și găsești soluții la orice problemă. S-ar putea să programezi și o călătorie scurtă.

Pești

Soarele și Mercur, planeta comunicării, se unesc astăzi în sectorul financiar, așa că vei avea idei curajoase și ingenioase de cum să-ți crești veniturile. De asemenea, poți lua decizii importante legate de bani și administrarea acestora. Pentru că Mercur este guvernatorul casei relațiilor, s-ar putea să vezi dintr-o altă perspectivă o situație în cuplu.

NU RATA, SÂMBĂTĂ, DE LA 08.00, PE ACASĂ, ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE, CU MARIUS MANOLE ȘI ANISIA GAFTON

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni