• PRO TV
  • Ce fel de mamă este Adelina Pestrițu. Vedeta de televiziune a spus ce crede despre timpul pe care fiica ei îl petrece pe Internet, la cinci ani: „De câte ori...”

Ce fel de mamă este Adelina Pestrițu. Vedeta de televiziune a spus ce crede despre timpul pe care fiica ei îl petrece pe Internet, la cinci ani: „De câte ori...”

Ce fel de mamă este Adelina Pestrițu. Vedeta de televiziune a spus ce crede despre timpul pe care fiica ei îl petrece pe Internet, la cinci ani: „De câte ori...”

Adelina Pestriți are o fetiță care, în această vară, va împlini șase ani. Încă de când a venit pe lume, micuța a devenit prioritatea numărul unu a vedetei, care face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a-i oferi tot ceea ce are nevoie, pentru o dezvoltare armonioasă.

Gallery

Încă de când a aflat că este însărcinată, Adelina Pestrițu a vorbit despre cât este de fericită în calitate de mamă, iar acest lucru l-a dovedit imediat ce micuța a venit pe lume.

Adelina Pestrițu este o mamă restrictivă

Mediul online fiind principala ei sursă de venit, Adelina Pestrițu a știut foarte bine care sunt avantajele și dezavantajele acestuia și a știut foarte bine cum trebuie să pună problema când fiica ei avea să îi ceară accesul la tehnologie.

Citește și:

​Atât ea, cât și soțul ei i-au explicat micuței cu ce probleme se poate confrunta, dacă va petrece mai mult timp în fața ecranelor decât ar fi normal, iar Zenaida a înțeles, motiv pentru care, cel mai mult preferă activitățile în aer liber.

„Acasă, i-am construit un loc de joacă pentru copii, cu leagăne și tobogan, tablă, cretă. I-am cumpărat mașinuțe electrice, bicicletă, trotinetă și tot ce e potrivit vârstei ei.

Citește și:

De câte ori ne sincronizăm ca program, plecăm în vacanță cu ea. Destinațiile le alegem întotdeauna în funcție de ce activități putem să-i oferim ei la fața locului”, a spus Adelina, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

Zenaida are o relație specială cu bunicii ei

Atât părinții Adelinei, cât și părinții lui Virgil o iubesc extraordinar de mult pe Zenaida. Aceștia o răsfață ori de câte ori au ocazia și se bucură de fiecare clipă pe care o petrec împreună.

„Mama e iubitoare, grijulie și păstrează o legătură strânsă cu Zeny. Chiar dacă este la depărtare, ne vizitează când poate și mereu vine cu surprize pentru Zeny. Tatăl meu o iubește foarte mult pe cea mică și nu trece săptămână să nu întrebe de ea, să nu vorbească. E tare mândru de nepoțica lui”, a mai spus fosta prezentatoare de televiziune.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni