• PRO TV
  • Andreea Tonciu își vinde apartamentul din Pipera! Cât costă și cum arată locuința vedetei: „Îmi plac lucrurile de calitate”

Andreea Tonciu își vinde apartamentul din Pipera! Cât costă și cum arată locuința vedetei: „Îmi plac lucrurile de calitate”

Andreea Tonciu își vinde apartamentul din Pipera! Cât costă și cum arată locuința vedetei: „Îmi plac lucrurile de calitate”

Apartamentul Andreei Tonciu, aflat într-un complex de lux din zona de nord a Bucuandreeareștiului, a fost scos la vânzare! Vedeta a făcut turul locuinței sale și a dezvăluit suma la care ridică.

Gallery

​Andreea Tonciu, una dintre cele mai cunoscute persoane publice din lumea mondenă românească, își vinde locuința cu trei camere din Pipera. După ce a renovat apartamentul luni întregi, cu gândul că se va muta acolo alături de familia sa, vedeta s-a răzgândit.

În cadrul unui videoclip apărut pe rețelele de socializare, fosta asistentă TV a anunțat că își vine apartamentul de lux, însă prețul nu este pentru toate buzunarele. Locuința dispune de trei camere, un dressing și multe obiecte de lux și vlorează nu mai puțin de 250.000 de euro. (Vezi imagiile cu apartamentul în galeria de mai sus)

„MDF vopsit, este din cel mai scump material. Mie-mi plac lucrurile de calitate. Baia este spectaculoasă, exact în culorile care mă definesc și care îmi plac cel mai mult, alb și auriu.

Toată mobila din această casă este din MDF vopsit, frezat. Deci după cum observați, frezat, care este foarte scump. Eu îți prezint această casă care este a mea, dar între timp m-am răzgândit și vreau să o vând, stau într-un alt apartament”, a spus Andreea Tonciu.

Foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni