• PRO TV
  • Din „Prințul întunericului” n-a mai rămas decât o umbră! În urmă cu 2 ani, Ozzy Osbourne zguduia scena, iar acum nu se mai poate deplasa fără ajutor

Din „Prințul întunericului” n-a mai rămas decât o umbră! În urmă cu 2 ani, Ozzy Osbourne zguduia scena, iar acum nu se mai poate deplasa fără ajutor

Din „Prințul întunericului” n-a mai rămas decât o umbră! În urmă cu 2 ani, Ozzy Osbourne zguduia scena, iar acum nu se mai poate deplasa fără ajutor

Când spui heavy metal, spui Ozzy Osbourne. Celebrul rocker ajuns la de 75 de ani a fost fondatorul și vocalistul uneia dintre cele mai cunoscute formații de heavy metal din toate timpurile, „Black Sabbath”.

Gallery

​Liderul emblematic al trupei și artist solo de succes, Ozzy a avut o viață la fel de zbuciumată precum muzica pentru care este cunoscut. A făcut închisoare, a fost dependent de droguri și alcool, a devastat camera de hotel și a fost protagonistul unor episoade de-a dreptul bizare pe scenă.

Cum a decapitat Ozzy Osbourne un liliac pe scenă

În timpul unui show din perioada de glorie a trupei „Black Sabbath”, rockerul a decapitate un liliac viu pe scenă, în fața fanilor.

Ozzy a vorbit despre acest episod, care s-a petrecut în anul 1982, într-o apariție TV. El a spus că a crezut că liliacul era de jucărie, l-a prins cu dinții, apoi acesta a început să dea din aripi, iar rockerul s-a speriat și când a încercat să-l scoată din gură…liliacul a rămas fără cap.

După ce a părăsit trupa Black Sabbath pentru a urma o carieră solo, Ozzy a vrut să impresioneze noua sa casă de discuri, CBS. Ca un gest de bunăvoință, a decis să elibereze în aer mai mulți porumbei. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură bizară atunci când Ozzy a mușcat capul unui porumbel și l-a scuipat pe jos, în timp ce se pare că era în stare de ebrietate.

Cel supranumit „Prințul întunericului” a închis Jocurile de la Commonwalth (UK) din Birmingham, în 2022, cu o prestație de neuitat.

Ozzy a zguduit scena și a cântat hiturile sale alături de chitaristul Tony Iommi, toboșarul Tommy Clufetos și basistul Adam Wakeman. În același an, Ozzy a făcut un show magistral și pe stadionul SoFi din California, la pauza meciului NFL dintre Los Angeles Rams și Buffalo Bills.

Starea de sănătate a artistului s-a degradat alarmant 

Cele mai recente imagini cu Ozzy Osbourne, care pare extrem de slăbit și nu se mai poate deplasa fără ajutor, i-au tulburat pe fani. Artistul a fost fotografiat în luna martie într-un scaun cu rotile și cu o mască de protecție pe față. Zilele trecute, paparazzi l-au surprins tot cu mască la ieșirea dintr-o clinică medicală din Los Angeles. De data aceasta, Ozzy s-a deplasat cu ajutorul unui baston, dar și al unui însoțitor care l-a dus până la mașină. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Starea de sănătate a lui Ozzy a început să se deterioreze în 2019, după ce a fost diagnosticat cu boala Parkinson. Cântărețul a vorbit atunci despre diagnosticul său la emisiunea Good Morning America și a dezvăluit că a suferit o căzătură în urmă cu câțiva ani, care a dus la o intervenție chirurgicală, despre care a spus că i-a „dat peste cap” nervii.

Soția sa, Sharon Osbourne, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu PARK 2, o formă a bolii Parkinson, în timp ce se recupera după căzătură. „Nu este o condamnare la moarte, nici pe departe, dar afectează anumiți nervi din corp”, a explicat Sharon.

„Este ca și cum ai avea o zi bună și apoi o zi foarte proastă”. În ciuda diagnosticului său, Ozzy a vrut să continue să cânte și urcat pe scenă atât timp cât starea de sănătate i-a permis.

Nu se poate întoarce pe scenă, dar vrea să facă în continuare muzică

Chiar dacă starea de sănătate nu-i mai permite să urce pe scenă, Ozzy nu duce lipsă de inspirație și a vorbit deschis despre faptul că vrea să facă mai multă muzică.

Recent, Osbourne a revenit în topul Billboard cu un nou single, scrie Forbes. S-a asociat cu două nume îndrăgite din lumea hard rock pentru o colaborare interesantă, care a urcat rapid în topuri. Single-ul se numește „Cocaine Crack” și este interpretat de Billy Morrison, Steva Stevens și Ozzy. Videoclipul piesei a adunat în doar 2 săptămâni peste 2 milioane de vizualizări.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni