• PRO TV
  • A trăit ca o prințesă la Monaco și i-a dăruit o fiică milionarului Alexander Smurfit, dar nu are noroc în dragoste. Viața tumultoasă a Victoriei Bonya

A trăit ca o prințesă la Monaco și i-a dăruit o fiică milionarului Alexander Smurfit, dar nu are noroc în dragoste. Viața tumultoasă a Victoriei Bonya

A trăit ca o prințesă la Monaco și i-a dăruit o fiică milionarului Alexander Smurfit, dar nu are noroc în dragoste. Viața tumultoasă a Victoriei Bonya

„Mai bine să te naști norocoasă decât frumoasă”, spune un proverb rusesc. Destinul Victorie Bonya reflectă perfect această zicală. Până la vârsta de 44 de ani, rusoaica a trecut prin mai multe decepții, mai ales în dragoste. Relația ei cu milionarului Alexander Smurfit a fost câțiva ani în atenția presei ruse, dar și franceze. După despărțirea lor, mulți încă își pun semne de întrebare despre povestea care s-a încheiat brusc.

Gallery

​Victoriei Bonya este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Rusia. Cariera ei a luat avânt după ce a apărut într-un reality show pentru cupluri. Pe lângă activitatea în televiziune, Bonya a jucat în filme și a defilat pe covorul roșu de la Cannes, fiind numită în reviste „cea mai sexy rusoaică”. Viața ei s-a schimbat radical după ce l-a cunoscut pe simpaticul moștenitor al unui imperiu (companii în domeniul imobiliar, idustrial și hotelier), Alexander Smurfit. El este fiul omului de afaceri irlandez Michael Smurfitcare are o avere de 368 de milioane de euro.

Victoria l-a cunoscut pe Alexander la o petrecere, în Moscova. Rusoaica a povestit în interviurile sale că nu a fost atrasă imediat de el, mai ales că la acea vreme circulau zvonuri că ar fi un „afemeiat”. Cu toate acestea, chipeșul irlandez a cucerit-o pe Victoria și în curând au început să locuiască împreună în Monaco. Părinții lui Alexander au fost categoric împotriva acestei relații, pe motiv că fata provine dintr-o familie obișnuită. Mulți n-au crezut în această poveste de dragoste de la bun început. „Mereu am crezut în destin. Ce ți-e scris să trăiești, aia vei trăi. Cred că Alex s-a îndrăgostit de firea mea independentă”, spune Victoria. 

​După doi ani de relație, în viața lor a apărut Angelina. Pe 17 martie 2012 s-a născut frumoasa lor fiică. După acest eveniment, mulți așteptau nunta, dar rusoaica a ieșit cu anuțul că „Acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Din principiu, am decis asta împreună”. După șapte ani, cuplul a anunțat despărțirea. Vestea a fost dată chiar de Victoria, după izbucnirea unui scandal în presa mondenă. Alexander a fost fotografiat în timp ce se sărută cu o blondă. Aceasta ar fi fost Ekaterina Aleshkina, un cunoscut model care „vânează bărbați bogați”.

Bonya a asigurat că motivele despărțirii lor nu au legătură cu trădarea lui Smurfit. „Nu este o decizie spontană, am luat-o acum șase luni”, a spus vedeta.

​În 2018, Alex s-a îmbolnăvit grav. Timp de doi ani, medicii nu i-au putut pune fiului de miliardar un diagnostic corect. În acest timp, a slăbit mult, fiind de nerecunoscut. În 2020, după lungi investigații, Smurfit a fost diagnosticat cu boala Lyme. Din fericire, tratamentul a dat rezultate pozitive și afaceristul se află acum într-o stare bună. El petrece mult timp cu fiica Angelina, care rămas în Monaco după separarea părinților. Victoria s-a întors în Rusia, iar acum se luptă să obțină viza pentru a-și vizita fiica, în vârstă de 12 ani. 

După relația cu tatăl copilului, Bonya a traversat o perioadă cu dezamăgiri în dragoste. Tânăra a postat pe rețelele sociale imagini cu bărbați, dar l-a scurt timp anunța despărțirea. Recent, ea a postat o fotografie cu mai multe buchete de flori și spune că le-a primit de la un necunoscut, iar vecinii i-ar fi spus că acesta este străin și seamănă cu Alexander. Fanii au interpretat asta ca o glumă din partea vedetei, iar alții spun că femeia suferă încă după fostul partener. 

​Victoria Bonya are peste 10 milioane de urmăritori pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram/victoriabonya, Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni