• PRO TV
  • Horoscop zilnic 10 aprilie 2024. Vărsătorii au parte de o surpriză neașteptată, Gemenii află ceva neplăcut despre persoana iubită

Horoscop zilnic 10 aprilie 2024. Vărsătorii au parte de o surpriză neașteptată, Gemenii află ceva neplăcut despre persoana iubită

Horoscop zilnic 10 aprilie 2024. Vărsătorii au parte de o  surpriză neașteptată, Gemenii află ceva neplăcut despre persoana iubită

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 10 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să fie nevoie să te implici, să rezolvi o problemă a unei persoane apropiate din familie. Apar surprize și-n planul financiar și este posibil să încasezi o sumă importantă de bani. Pe de altă parte, tot astăzi, se formează și un aspect tensionat și recomandarea este să-ți păstrezi calmul, să nu intri în dispute.



Taur

Luna traversează astăzi casa personalității și este posibil să înregistrezi un succes la locul de muncă, într-un proiect la care ai muncit mult. Chiar dacă simți presiune din mai multe părți și ai nevoie de un timp să te reculegi, să-ți pui ordine în gânduri, reușești să te remontezi și faci față provocărilor.

Gemeni

Posibil astăzi să nu fii în apele tale, mai ales că Luna îți traversează casa frământărilor interioare și ai nevoie să procesezi niște informații, care vin dinspre partener sau familia acestuia. Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie să te abții, să nu-ți exteriorizezi niște emoții și să amâni niște discuții.

Rac

Astăzi este posibil să ai o zi constructivă la serviciu, să apară evenimente neprevăzute în proiectele sau activitățile tale, dar care să ducă într-o direcție bună, să se rezolve un context încurcat. Atenție, însă, la impulsul pe care-l ai să intri în conflict cu șefii!

Leu

Astăzi, ai ocazia să te remarci în sfera profesională, să porți niște discuții neașteptate cu superiorii, să ți se facă o propunere inedita. Pe de altă parte, în sfera relațiilor, în raport cu partenerul de cuplu este posibil să găsești o o soluție, să aplanezi un conflict, care mocnește de mai mult timp.

Fecioară

Astăzi este posibil să primești vești de la drum, din străinătate, de la familie, prieteni, să stabilești perioada vacanței, mai ales dacă vine o invitație de a-ți vizita prietenii și rudele. Pe de altă parte, și partenerul îți pregătește o surpriză și te ține în suspans, nu vrea să-ți divulge ce pune la cale.

Balanță

Astăzi te preocupă chestiuni de natură financiară, prin accesarea unui împrumut sau reeșalonarea unor rate, dar și o negociere privind intrarea în posesia unor drepturi bănești. În partea a doua a zilei și partenerul te anunță că a primit o sumă de bani sub formă de bonus sau o mărire salarială.

Scorpion

Astăzi este posibil să rezolvi un conflict cu partenerul de cuplu, să cooperați amândoi într-o direcție, care poate să rezolve o problemă mai veche. Încearcă și nu mai proiecta din problemele tale pe ceilalți, pentru a putea cultiva relații bune! S-ar putea să apară și discuții legate de administrarea unor sume de bani.

Săgetător

Astăzi este posibil să te preocupe casa și familia, însă atenție, pentru că există un aspect destul de tensionat, care se formează în sectorul vieții de familie și s-ar putea să nu reacționezi prea bine dacă cineva din familie îți face reproșuri.

Capricorn

Astăzi este posibil să ai parte de evenimente în sectorul sentimental, surprize neașteptate, să se rezolve o situație tensionată în cuplu. Pe de altă parte, o configurație astrală care se formează pe casa comunicării și interacționării cu ceilalți, din care face parte și Saturn, guvernatorul tău, aduce impulsul să intri în dispute, să-ți spui răspicat ideile, părerile, și poate să reacționezi agresiv în unele situații în care ar trebui să-ți păstrezi calmul.

Vărsător

Astăzi este posibil să rezolvi ceva legat de casă și să fii foarte mulțumită, pentru că ajunsesei în momentul în care nu mai aveai nicio speranță, însă ai avut parte de o surpriză neașteptată plăcută. Așadar, starea de spirit este bună și îi molipsești și pe ceilalți.

Pești

Astăzi, aspectul strâns, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Saturn, seniorul karmei, în casa personalității tale, poate să te ajute să dai dovadă de calm și răbdare într-o chestiune personală sau profesională sau să te facă să izbucnești și să strici toată munca din ultima perioadă. Folosește constructiv această energie și nu te lăsa copleșită de anumite trăiri!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni