• PRO TV
  • Augustin Viziru, in divort cu Oana Mares: “Ea a fost echilibrul meu in acesti 11 ani” VIDEO

Augustin Viziru, in divort cu Oana Mares: “Ea a fost echilibrul meu in acesti 11 ani” VIDEO

Augustin Viziru, in divort cu Oana Mares: “Ea a fost echilibrul meu in acesti 11 ani” VIDEO

Oana si Augustin s-au casatorit civil in 2009, intr-un moment tensionat, pe atunci se zvonea ca el pierdea sume mari la jocuri de noroc, iar acum divorteaza. Augustin Viziru a venit la “Happy Hour”, editia din 22 iunie, unde a vorbit despre motivele care au dus la sfarsitul relatiei lui cu Oana.

Datorita Oanei, eu sunt ceea ce sunt astazi. Ea a fost echilibrul meu in acesti 11 ani”, a marturisit Augustin pentru “Happy Hour”.

Augustin Viziru a marturisit, pe happylica, iubirea lui pentru Oana si a dezvaluit motivele care au dus la erodarea relatiei lor:

“Intotdeauna va fi in sufletul meu ceva deosebit. In relatia noastra s-au facut greseli peste care am trecut usor. Suntem oameni, nu roboti".

"Din punctual meu de vedere, problemele au aparut cand au aparut obligatiile. Eu, la inceput, nu aveam niciun fel de obligatii. Eu am inceput sa lucrez la Media Pro, nu mai aveam acelasi timp".

"Cu jocurile este adevarat, eu sunt un impatimit al jocului de poker, dar Oana nu a avut o problema cu asta. Nu am exagerat niciodata”.

“Am avut in astia 11 ani incredere deplina in ea, nu m-am gandit niciodata ca ma inseala”.

“Noi traim de 11 ani ca sot si sotie, nu de doi ani, am vrut sa facem si cununia religioasa, insa au intervenit tot felul de probleme de familie”.

“Noi am incercat sa facem absolute totul ca sa mearga relatia noastra”.

“Noi decisesem sa ne despartim in urma cu noua, zece luni de zile, insa cand au intervenit problemele cu tata, Oana a spus ca ramanem impreuna. Ce as putea sa ii reprosez unei astfel de femei?”

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni