• PRO TV
  • În perioada 9 – 11 aprilie, se formează Nunta Cosmică a anului 2024. Care sunt zodiile care vor beneficia din plin de acest moment de exaltare!

În perioada 9 – 11 aprilie, se formează Nunta Cosmică a anului 2024. Care sunt zodiile care vor beneficia din plin de acest moment de exaltare!

În perioada 9 – 11 aprilie, se formează Nunta Cosmică a anului 2024. Care sunt zodiile care vor beneficia din plin de acest moment de exaltare!

Nunta Cosmică este un eveniment astral, în care Luna și Soarele se află în poziția lor de exaltare: Luna în Taur și Soarele în Berbec. În perioada 9-11 aprilie se creează stări emoționale cu vibrație înaltă și este un moment bun pentru a transmite Universului gânduri pozitive, dar și dorințe care se pot îndeplini în următorul an.

Recomandarea astrelor, pentru aceste zile, este să ne înconjurăm de oameni, care aduc bucurie în viețile noastre, să spunem o vorbă bună cuiva care are nevoie, să facem o faptă bună și să lăsăm în urmă situațiile conflictuale sau stările negative.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Nunta cosmică pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, urmează o perioadă de trei zile, în care vor avea parte de evenimente fericite în planul financiar, pentru că știu să atragă sume importante de bani. De asemenea, se vor crea conjuncturi pentru care se pot pune mai mult în valoare și vor căpăta mai multe încredere în forțele proprii.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, urmează niște zile în care Luna le tranzitează nativilor Taur casa personalității și vor avea energie și o stare de spirit bună, iar acest lucru va atrage situații și persoane în viața lor, care îi vor ajuta în anumite demersuri privind planurile personale.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, zilele următoare sunt importante, pentru că vor avea conștientizări și vor încerca să repare o situație, care le-a adus bătăi de cap. Gemenii primesc informații din planul astral, au premoniții și intuiesc bine calea pe care trebuie să meargă. Totodată, nativii primesc sfaturi utile de la cineva apropiat și reușesc să stingă un conflict.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, în perioada 9-11 aprilie este activat sectorul carierei și perfecționării profesionale și nativii își pot seta obiective pe termen lung privind obținerea unei promovări, schimbarea funcției, dar și a direcției profesionale. Apar surprize și nativii Rac vor reuși ușor să facă față unor provocări.

Leu/ Ascendent în Leu

Nativii Leu au planuri de relansare a carierei, de reluare a unor legături cu persoane din străinătate, dar și de începere a unor cursuri de perfecționare, dezvoltare personală. Este o perioadă bună să-și pună dorințe și să-și seteze obiective pe termen lung, care țin de profesie, imagine și statut.


Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Nativii Fecioară au parte de prezența Lunii în casa principiilor, credințelor, sistemului de valori, călătoriilor, cunoașterii și dezvoltării personale. Pentru că Soarele se află pe o casă a trasnformărilor profunde, nativii pot avea conștientizări și vor face niște schimbări în mentalități și viziune asupra vieții.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Nativii Balanță beneficiază în aceste zile de tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor, vieții intime, transformărilor profunde și intereselor financiare și pot rezolva o serie de chestiuni relaționale sau financiare, să intre în posesia unor sume de bani, să se reconecteze cu partenerul.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Nativii Scorpion pot avea parte de momente plăcute în compania partenerului, iar cei singuri ar putea folosi energia celor trei zile să atragă un partener. De asemenea, este un moment favorabil pentru implicare într-un proiect de creație sau valorificare a unei pasiuni, pentru că au intuiție și inspirație.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nativii Săgetător pot înregistra o realizare la locul de muncă, să găsească soluții pentru eficientizarea sarcinilor și timpului, să încheie contracte profitabile sau să înceapă o activitate pe cont propriu, prin care să-și pună în valoare creativitatea, mai ales că Soarele tranzitează casa creației. De asemenea, starea de sănătate se poate îmbunătăți dacă vor adopta, în perioada următoare, un regim de viață sănătos.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Luna în tranzit prin casa iubirii, romantismului, creativității și activităților de relaxare, nativii Capricorn pot beneficia din plin, în aceste zile, de o stare de spirit bună, care va atrage, la rândul ei, situații plăcute, persoane cu care se vor simți bine și multă inspirație într-un proiect creativ.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Cu Luna în tranzit prin sectorul vieții de familie, rădăcinilor, căminului și relațiilor cu părinții, nativii Vărsător își pot seta obiective pentru rezolvarea unor chestiuni administrative sau care privește relația cu rudele. Nativii beneficiază, în aceste zile, de o stare bună și vor reuși să rezolve tot ce și-au propus.

Pești/ Ascendent în Pești

Nativii Pești primesc în aceste zile informații și vești prețioase, au idei originale, care pot aduce realizări importante într-un proiect profesional. Cu Luna în tranzit prin casa asociată negocierilor și Soarele în tranzit prin casa banilor, Peștii pot pune în practică un proiect, prin care să-și mărească veniturile.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni