• PRO TV
  • Horoscop zilnic 9 aprilie 2024. Săgetătorii primesc un diagnostic medical, Capricornii flirtează cu cineva cunoscut recent

Horoscop zilnic 9 aprilie 2024. Săgetătorii primesc un diagnostic medical, Capricornii flirtează cu cineva cunoscut recent

Horoscop zilnic 9 aprilie 2024. Săgetătorii primesc un diagnostic medical, Capricornii flirtează cu cineva cunoscut recent

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 9 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi este o zi favorabilă dialogului și negocierilor pentru obținerea unor beneficii financiare. Dacă știi cum să pui problemele și să faci și un compromis, să fie toate părțile implicate mulțumite, vei avea șanse de câștig.

Taur

Astăzi este posibil să afli niște informații, care te vor ajuta în viitor în planul profesional sau cel relational. De asemenea, Luna și Mercur formează o conjuncție în casa personalității și comunicarea este susținută, așa că profită să obții ce ai nevoie. Pe de altă parte, conflictul cu unul dintre șefi poate fi constructiv.

Gemeni

Luna și Mercur, guvernatorul tău, formează astăzi un aspect strâns în casa frământărilor interioare, secretelor, introspecției și trecutului. Te caută cineva din trecut cu care stabilești o întâlnire, afli secrete și cauți să-și stabilizezi poziția la serviciu.

Rac

Posibil astăzi, odată cu formarea conjuncției între Lună, guvernatoarea ta, și Mercur, planeta comunicării, să-ți exprimi mai ușor emoțiile, să-ți spui niște nemulțumiri sau lucruri pe care ai tot evitat să le comunici persoanelor cu care ai avut dispute. S-ar putea să ai întâlniri cu prietenii, să faci niște vizite.

Leu

Astăzi, Luna și Mercur, planeta comunicării, formează un aspect strâns în casa asociată carierei, relațiilor cu șefii, străinătății și relației cu diferite instituții. Este posibil să ai ceva de rezolvat din punct de vedere birocratic, iar o discuți cu șefii ar putea lămuri niște chestiuni pe care le credeai încurcate. Mercur este încă în mișcare retrogradă și mai aduce blocaje de comunicare.

Fecioară

Luna formează astăzi o conjuncție cu Mercur, guvernatorul tău, în sectorul asociat călătoriilor. Posibil să-ți programezi vacanța, să achiți niște rezervări, să iei bilete de avion. Pentru că este activată și casa principiilor și credințelor, discuți unele probleme cu persoane apropiate și ceri niște sfaturi.

Balanță

Astăzi este posibil să apară unele discuții cu partenerul de cuplu, legate de subiecte sensibile, care țin de partea financiară sau viața intimă. Conjuncția Lunii cu Mercur, planeta comunicării, vine să ajute într-un context mai tensionat, dar cu potential de transformare și rezolvare a unor blocaje mai vechi.

Scorpion

Conjuncția Lunii cu Mercur, planeta comunicării, care se formează astăzi în sectorul relațiilor, poate ajuta la rezolvarea unor probleme de comunicare cu partenerul și la reluarea unor teme mai vechi de discuție, care au rămas nerezolvate.

Săgetător

Luna și Mercur, planeta comunicării, formează un aspect strâns, astăzi, pe casa muncii. S-ar putea să porți mai multe discuții, să rezolvi sarcini din urmă, să cauți să perfectezi termenii unor contracte. De asemenea, primești rezultatele unor investigații medicale.

Capricorn

Astăzi este posibil să ai niște discuții legate de petrecerea vacanței, să stabilești împreună cu partenerul perioada și destinația, astfel încât să participați și la niște evenimente, care au loc în familie. Dacă ești singură, în partea a doua a zilei, flirtezi cu cineva cunoscut de curând.

Vărsător

Astăzi, conjuncția pe care Luna o formează cu Mercur, planeta comunicării, în sectorul casei și familiei îți poate aduce discuții cu cineva din familie legate de intențiile tale privind cumpărarea unei case, o tranzacție imobiliară, o reamenajare a spațiului de locuit sau de rezolvare a unor conflicte cu unul dintre părinți.

Pești

Luna și Mercur se unesc astăzi în sectorul asociat comunicării, învățării, informațiilor și interacționării cu ceilalți și este posibil să reiei niște dialoguri, să pui niște întrebări pe care le-ai tot amânat, să faci niște deplasări să rezolvi diverse chestiuni administrative.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni