• PRO TV
  • La 25 de ani e mamă singură, miliardară și se iubește cu cel mai în vogă actor. Mezina familiei Kardashian, apariție incendiară la plaja

La 25 de ani e mamă singură, miliardară și se iubește cu cel mai în vogă actor. Mezina familiei Kardashian, apariție incendiară la plaja

La 25 de ani e mamă singură, miliardară și se iubește cu cel mai în vogă actor. Mezina familiei Kardashian, apariție incendiară la plaja

Clanul Kardashian-Jenner se află într-o vacanță exotică în insulele Turks and Caicos, încântându-și fanii cu postări incendiare de la plajă. Cele mai dorite surori din lume fac spectacol în bikini, etalandu-și corpurile faimoase pentru rotunjimile lor.

După ce Kim și Khloe Kardashian au făcut un adevărat spectacol în fața paparazzilor, a venit rândul mezinei Kylie Jenner să facă show pe rețelele de socializare.

Vezi si:  Visul oricărui bărbat: surorile Kardashian, surprinse la plajă! Femeile cu cele mai apetisante rotujimi, spectacol în valurile marii

Mama a doi copii cu rapperul Travis Scott, Kylie Jenner este în prezent într-o relație publică cu cel mai în vogă tânăr actor – Timothee Chalamet. Însă, în vacanța din Turks and Caicos, influencerița a venit alături de familie, fără iubit.

Aceasta și-a arătat formele incredibile într-un costum de baie portocaliu, spre încântarea fanilor. Deși nu vorbește despre operațiile sale estetice, mai mulți experți au concluzionat că mezina clanului Kardashian și-ar fi făcut numeroase intervenții la față și la bust. Toate acestea la o vârstă fragedă, la puțin după ce a împlinit 18 ani. Totuși, într-un episod al reality show-ului familiei sale, Kylie a recunoscut că și-a mărit bustul.

Vorbind cu prietena ei, Anastasia, în cadrul emisiunii The Kardashians, Kylie Jenner a dezvăluit că și-a făcut o operație de mărire a sânilor la 19 ani, cu puțin timp să rămână însărcinată cu Stormi, primul ei copil.

"De asemenea, știi că mi-am operat sânii înainte de Stormi. La șase luni după ce am născut-o pe Stormi, fără să mă gândesc că voi avea un copil când aveam 20 de ani, încă se vindecau", a recunoscut Kylie.

Vedeta a mai adăugat că, daca ar putea da timpul înapoi, nu s-ar mai opera niciodată, pentru că sânii ei erau perfecți așa cum i-au fost dați de Mama Natură.

"Aveam sâni frumoși, ca niște sâni naturali, pur și simplu minunați, o mărime perfectă, totul perfect, și mi-aș fi dorit, evident, să nu mi-i fi operat niciodată de la bun început".

Gallery

Vezi si: Spune că are doar o intervenție, dar un medic estetician o contrazice. Câte operații estetice are de fapt Kylie Jenner

Ce spun experții despre aceste intervenții? "Marea ei provocare este că trebuie să se întreacă mereu cu surorile mai mari, care au deja succes mai ales datorită felului în care arată. Dacă s-ar fi născut într-o familie normală, sigur nu ar fi simțit nevoia să facă acest pas la o vârstă atât de fragedă. Simte, probabil, că trebuie să câștige dragostea celor din jur prin aspect fizic plăcut", susținea, în urma cu câțiva ani doctorul Carole Lieberman.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni