• PRO TV
  • Când își va primi Dorian popa permisul înapoi. Vlogger-ul a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: „Aștept la fel de nerăbdător ca tine”

Când își va primi Dorian popa permisul înapoi. Vlogger-ul a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: „Aștept la fel de nerăbdător ca tine”

Când își va primi Dorian popa permisul înapoi. Vlogger-ul a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: „Aștept la fel de nerăbdător ca tine”

La finalul lunii octombrie, Dorian Popa a fost prins drogat la volan și a rămas fără permisul de conducere. La mai bine de cinci luni de la incident, vlogger-ul a spus când ar putea să urce, din nou, la volanul bijuteriilor pe patru roți pe care le deține.

 

Gallery

Recent, Dorian Popa a organizat, pe contul său de Instagram, o serie de întrebări-răspunsuri, pentru a sta de vorbă cu fanii lui. Așa cum era de așteptat, una dintre întrebări a fost legată de momentul în care acesta își va primi înapoi permisul de conducere.

Dorian Popa nu știe când își va primi înapoi permisul de conducere

De când a fost prins drogat la volan, Dorian Popa nu a mai avut voie să conducă și, prin urmare, a stat doar pe scaunul din dreapta al mașinii. Cu toate acestea, la un moment dat, va putea conduce din nou și așteaptă momentul cu sufletul la gură.

Întrebat când îl va primi înapoi, Dorian Popa a mărturisit că nu știe nici el data, dar ce știe este că, în curând, va afla data estimativă la care va putea reintra în posesia lui.

„Crede-mă că aștept la fel de nerăbdător ca tine răspunsul la întrebarea asta! Încă nu am aflat nimic, dar, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vom afla în curând”, a spus Dorian Popa, pe contul său de Instagram.

Cum decurge relația dintre Babs și Dorian Popa

Cu doar câteva săptămâni înainte de a fi prins drogat la volan, Dorian Popa și Babs s-au despărțit. Separarea i-a luat prin surprindere pe toți, deoarece aveau peste zece ani de relație.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu acordat pentru Cancan, Babs a mărturisit că ea și Dorian rămân în relații foarte bune, deoarece au fost împreună o lungă perioadă. Acest lucru a fost confirmat atât de faptul că artistul a fost prezent la ziua ei de naștere, la început de an, dar și de faptul că, regulat, câinele lui Dorian Popa merge și acasă la Babs.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni