• PRO TV
  • O femeie mergea la salon în fiecare săptămână, pentru a-și mări buzele, iar acum pare de pe altă planetă. „Eu mă consider deosebită, chiar dacă mulți mă critică”

O femeie mergea la salon în fiecare săptămână, pentru a-și mări buzele, iar acum pare de pe altă planetă. „Eu mă consider deosebită, chiar dacă mulți mă critică”

O femeie mergea la salon în fiecare săptămână, pentru a-și mări buzele, iar acum pare de pe altă planetă. „Eu mă consider deosebită, chiar dacă mulți mă critică”

Își spune „Regina” și a devenit populară prin aspectul ei fizic. Alina Andrievskaya este o ucraineancă, în vârstă de 41 de ani, care a șocat internauții cu buzele ei mari. În pofida mesajelor critice, pe care le primește zilnic, femeia câștigă bani frumoși din publicitate și înregistrează milioane de vizualizări pe TikTok.

Gallery

​Cine este „Regina”, influencerița de pe TikTok cu cele mai mari buze 

Alina a povestit într-un interviu că, în ultimul an, a mers la salon câteva săptămâni la rând pentru a-și face procedura de augmentare a buzelor. Ea spune că și-a dorit mereu „buze întoarse”, ca o fundă, și în sfârșit a obținut rezultatul multvisat. Datorită acestei intervenții, popularitatea ei a crescut, afirmă ucraineanca. În prezent, ea câștigă bani frumoși din publicitatea online, prezentând tot felul de oferte și concursuri în magazine. 

@koroleva2025 #Koroleva? ♬ оригинальный звук - Koroleva?

 

În timp ce mulți utilizatori spun că femeia este bombă, alții îi aduc diverse critici și fac glume pe seama ei. 

„La început nu-mi plăcea, dar am băut o țuică și parcă o văd frumoasă”; „Dar dacă o spălăm, cum ar arăta?”; „De ce mi-a apărut acest tiktok tocmai înainte de somn, acum voi adormi cu greu”; „Nu te opri aici, dragă”; „Nu înțeleg, asta e o rasă nouă de oameni?”; sunt doar câteva reacții. 

„Nu trebuie să fii foarte frumoasă, trebuie să ai încredere în tine. Asta e tot ce contează”, le răspunde Alina Andrievskaya hate-rilor pe rețelele sociale. „Eu mă consider deosebită, chiar dacă mulți mă critică”, mai adaugă ea.

Vezi imagini cu ea din prezent în galeria foto de mai sus. 

Augmentarea buzelor este „la modă”, dar puține femei cunosc riscurile la care se expun

În ultimii ani, dermatologii și chirugii plasticieni tratează tot mai multe tinere cu infecții masive și paralizii ale buzelor. Află mai multe detalii aici

Sursă: TikTok/ Instagram/ Alina Andrievskaya

Vezi și: Buze voluminoase, fără injectare

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni