• PRO TV
  • Pe 8 aprilie se formează Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Berbec. Care sunt cele mai afectate zodii la nivel karmic

Pe 8 aprilie se formează Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Berbec. Care sunt cele mai afectate zodii la nivel karmic

Pe 8 aprilie se formează Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Berbec. Care sunt cele mai afectate zodii la nivel karmic

Nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, dar și cei cu ascendent în aceste zodii, pot avea parte de evenimente importante sau cu impact la Eclipsa de Soare din 8 aprilie.

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie au un puternic caracter karmic.

Luna Nouă din 8 aprilie activează una dintre cele douăspreze case astrologice, care este guvernată de zodia Berbec. Dacă am simțit că avem nevoie de o schimbare, dar nu am acționat, atunci Universul, cu instrumentele sale, eclipsele, vine să corecteze o direcție. Domeniul în care se începe acum o etapă nouă se va încheia peste șase luni, când se formează Luna Plină din Berbec.
Eclipsele marchează evenimente imprevizibile, schimbări și anunță puncte de cotitură în viața fiecăruia.
Luna Nouă din Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie anunță noi începuturi legate de planurile personale și afirmarea de sine, dar și decizii radicale, transformări profunde, răsturnări de situație sau evenimente bruște și neașteptate.
Eclipsa de Soare din Berbec ne invită la acțiune. Chiar dacă nu știm încotro ne îndreptăm sau nu avem un plan stabilit, simțim impulsul să luăm inițiativa, să nu mai amânam o decizie.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare dinamizează sectorul personalității și Berbecii vor dori un nou început. Au loc schimbări importante și nativii vor fi ghidați către o direcție nouă. Schimbări importante și răsturnări de situație pot avea loc și-n planul sentimental, în relația cu copiii, într-un proiect de creație sau valorificarea unei pasiuni.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare dinamizează planul asociat frământărilor interioare, introspecției, spiritualității și trecutului. Urmează o perioadă favorabilă eliberării de situații care au adus frământări. Totodată, Taurii pot avea revelații și vor acorda mai multă atenție sectorului emoțional.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare dinamizează sectorul prietenilor și planurilor de viitor. Se deschid etape noi, apar oportunități prin prieteni. De asemenea, Gemenii pot primi recomandări pentru proiecte noi. Au loc răsturnări de situație și evenimente surpriză, care îi vor pune pe Gemeni pe o altă traiectorie profesională.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare deschid nativilor Rac etape noi în planul profesional, privind aspirațiile și afirmarea în carieră. Apar situații neașteptate în relația cu șefii, răsturnări de situație și evenimente, care pot duce la schimbarea direcției în carieră.

Leu/ Ascendent în Leu

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează și anunță noi începuturi în sectorul asociat principiilor, credințelor, călătoriilor pe distanțe lungi, dezvoltării și perfecționării profesionale. Au loc răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, dar și o schimbare de direcție în planurile legate de studii sau privind dezvoltarea profesională.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare marchează noi începuturi în sectorul financiar, al intereselor financiare, creditelor, privind relația de cuplu și viața intimă. Posibil să aibă loc răsturnări de situație și evenimente neașteptate, dar și o schimbare de direcție în aceste domenii.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare anunță noi etape în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatele profesionale. Au loc dialoguri și se pot lua decizii importante, în urma unor evenimente neașteptate. Totodată, nu sunt excluse răsturnări de situație și schimbarea direcției în relație.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare marchează noi etape în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Scorpionii pot avea parte de surprize la locul de muncă, în sarcini sau în relațiile cu colegii. Totodată, nativii pot face schimbări majore în stilul de viață, care să ducă la o îmbunătățire a stării de sănătate.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare marchează noi începuturi în sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, proiectelor creative și hobby-urilor, unde este nevoie de o corectare a direcției, o schimbare. Săgetătorii singuri ar putea să își întâlnească jumătatea într-o conjunctură neașteptată.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare marchează noi etape în sectorul familiei, părinților și căminului. Posibil să apară evenimente neașteptate în raport cu viața de familie, o tranzacție imobiliară, o mutare sau reamenajarea spațiului de locuit, dar și în relațiile cu părinții.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare marchează noi etape în sectorul comunicării, informațiilor și interacționării cu ceilalți. Vărsătorii primesc vești surpriză și au parte de informații neașteptate. Pentru că Soarele guvernează sectorul relațiilor, o serie de evenimente vor avea legătură cu partenerul sau aflarea unor vești, care pot duce la răsturnări în relația în cuplu.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare marchează noi începuturi în sectorul financiar, al administrării banilor proveniți din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Este posibil să apară răsturnări de situație, Peștii să facă o schimbare de job, să se îmbunătățească situația financiară.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni