• PRO TV
  • Vlad Pascu, primele imagini cu el în arest! Cum arată șoferul teribilist de la 2 Mai după ce a petrecut șapte luni în spatele gratiilor

Vlad Pascu, primele imagini cu el în arest! Cum arată șoferul teribilist de la 2 Mai după ce a petrecut șapte luni în spatele gratiilor

Vlad Pascu, primele imagini cu el în arest! Cum arată șoferul teribilist de la 2 Mai după ce a petrecut șapte luni în spatele gratiilor

În mediul online s-au câteva imagini cu Vlad Pascu în arest. Oamenii au fost surprinși să vadă cât de mult s-a schimbat înfățișarea șoferului teribilist de la 2 Mai.

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul care pe data de 19 august 2023 s-a urcat la volan sub influența a șase substanțe diferite și a lovit cu mașina un grup de opt tineri, doi dintre ei pierzându-și viața pe loc în urma impactului puternic. Imediat după incidentul devastator, băiatul de 20 de ani a fugit de la locul faptei, fiind prins de polițiști în stațiunea Vama Veche de pe litoralul Mării Negre. 

După ce a fost săltat de polițiști, Vlad Pascu a ajuns direct în spatele gratiilor. Acesta a petrecut șapte luni în arest, cu toate că a cerut în nenumărate rânduri să fie plasat în arest la domiciliu. Mai mult decât atât, și părinții acestuia au ajuns pe mâna polițiștilor, după ce mama lui a încercat să șantajeze martorii din dosar, iar în casa tatălui său au fost găsite mai multe arme. 

Cum arată Vlad Pascu după ce a petrecut șapte luni în arest

Vlad Pascu se află în continuare în spatele gratiilor. Timp de șapte luni acesta nu a părăsit închisoarea, nici măcar pentru a se prezenta la termenele de judecată ale procesului său. În tot acest timp a fost prezent în sală prin videoconferință și, astfel, nu i-a privit în ochi pe părinții victimelor. 

Recent, în mediul online s-au viralizat câteva fotografii cu Vlad Pascu. Oamenii au fost surprinși de cât de mult s-a schimbat șoferul teribilist de la 2 Mai: acum are părul scurt și poartă cămașă și sacou.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ ACUM VLAD PASCU

Sursă foto: Facebook, Instagram, TikTok, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni