• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 8 – 14 aprilie 2024. Vărsătorii trebuie să fie pregătiți pentru provocări în viața amoroasă, Balanțele au noroc la bani

Horoscop săptămâna 8 – 14 aprilie 2024. Vărsătorii trebuie să fie pregătiți pentru provocări în viața amoroasă, Balanțele au noroc la bani

Horoscop săptămâna 8 – 14 aprilie 2024. Vărsătorii trebuie să fie pregătiți pentru provocări în viața amoroasă, Balanțele au noroc la bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în planul personal. În urma unor situații neașteptate și evenimente neprevăzute, vei fi nevoit să găsești căi noi de a-ți exprima individualitatea și vei face niște schimbări importante în planul sentimental.
Bani – În perioada 9-11 aprilie, Luna activează sectorul banilor, pe care îi câștigi din muncă, iar Soarele tranzitează zodia Berbec, context astral care formează Nunta cosmică a anului 2024. Apar oportunități de a atrage sume importante de bani, așa că recomandarea astrelor este să profiți de energia benefică a acestor zile.
Muncă – Sectorul comunicării este activat în partea a doua a zilei de joi și vineri și este un moment favorabil pentru discuții, negocieri și înțelegeri într-un contract.

Horoscop Taur săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în planurile tale de viitor, însă este nevoie să lași în urmă trecutul. Este o perioadă bună pentru eliberarea unui bagaj karmic, să lași loc unei vindecări. Vei avea conștientizări și va fi nevoie să-ți acorzi mai multă atenție. Apar, de asemenea, situații și evenimente neașteptate, care vor schimba situația actuală din familie.
Bani – Joi și vineri ai preocupări pentru situația financiară și cauți soluții la niște probleme, mai ales dacă apar cheltuieli neprevăzute.
Muncă– În perioada 9-11 aprilie, Luna îți activează casa personalității, iar Soarele sectorul subconștientului și trecutului, dar și axa muncii. Cei doi formează Nunta cosmică a anului 2024, un eveniment care are loc o dată pe an și recomandarea astrelor este să profiți de această conjunctură astrală să-ți setezi obiective de viitor, să-ți faci planuri profesionale pe termen lung.

Horoscop Gemeni săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec din 8 aprilie dinamizează axa sentimentală, unde nu este exclus să apară răsturnări de situație într-o relație/poveste de iubire. Atenție la dialoguri, care pot avea loc în partea a doua a săptămânii și care pot schimba direcția!
Între 9 și 11 aprilie are loc Nunta cosmică a anului 2024, când Luna traversează zodia Taur și Soarele zodia Berbec. Posibil să primești informații de la Univers, sub mai multe forme, care te vor determina să analizezi o situație în planul relațional.
Bani – În weekend se întrevede intrarea unor sume de bani, dar și cheltuieli mai mari. S-ar putea să primești și un cadou de la un prieten, care te vizitează.
Muncă– Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în sectorul planurilor de viitor, privind activitățile de pe urma exercitării profesiei, relațiile cu prietenii și cu cei cu care desfășori activități. Au loc răsturnări de situație și apar oportunități noi de colaborare, care vor schimba direcția profesională.

Horoscop Rac săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Luna, guvernatoarea ta, îți tranzitează zodia în weekend și vei avea mai multă nevoie de atenție și afecțiune din partea perechii de viață, așa că sunt zile favorabile petrecerii timpului în compania acestuia. Lasă deoparte chestiunile profesionale și bucură-te de un weekend în afara orașului!
Bani – Eclipsa de Soare din 8 aprilie poate aduce surprize în planul financiar, mai ales dacă ai știut să te pui în valoare și să te faci remarcat.
Muncă– Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în planul profesional, privind imaginea și statutul la serviciu. Nu este exclus să apară situații neprevăzute și răsturnări de situație în planul profesional, să primești oferte neașteptate, să ți se propună o funcție, să avansezi și să se modifice în bine situația financiară.
Între 9 și 11 aprilie, Luna îți traversează casa planurilor de viitor și alături de Soare, care tranzitează zodia Berbec, formează Nunta cosmică a anului 2024, un eveniment care are loc o dată pe an și-ți aduce oportunități de relansare în planul profesional.

Horoscop Leu săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Săptămâna aceasta este intensă la capitolul aspecte astrologice și Soarele, guvernatorul casei relațiilor, este implicat în mai multe configurații astrale, așa că pot avea loc tot felul de evenimente și schimbări radicale de principii sau credințe în raport de cum vezi o relație sau relația cu partenerul de cuplu.
Bani – Din configurația astrală a Eclipsei de Soare din 8 aprilie face parte și Mercur retrograd, guvernatorul casei banilor munciți, semn că s-ar putea relua niște discuții, care privesc salarizarea. De asemenea, este posibil să cheltui niște sume de bani pentru cursuri de perfecționare.
Muncă– Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în sectorul asociat pregătirii profesionale, schimburilor de experiență. Au loc evenimente neașteptate și răsturnări de situație și este posibil să primești niște oferte, în care să-ți pui mai mult în valoare abilitățile. În perioada 9-11 aprilie, Luna traversează zodia Taur, respectiv casa carierei, iar Soarele zodia Berbec, respectiv casa perfecționării și sistemului de valori. Cele două planete formează Nunta cosmică a anului 2024 și aduc oportunități profesionale.

Horoscop Fecioara săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în planul relației și vieții intime, unde pot avea loc răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, dar și o apropie profundă față de partener.
Bani – Luna Nouă din 8 aprilie activează și sectorul avantajelor financiare și al banilor proveniți din alte surse decât salariile, unde este posibil să ai parte de evenimente, care să schimbe radical modalitatea de cheltuire a banilor, dar și administrarea sumelor de pe care le deții la comun cu partenerul.
Muncă– Între 9 și 11 aprilie, Luna, guvernatoarea casei planurilor de viitor, îți tranzitează casa principiilor, credințelor, călătoriilor, străinătății, perfecționării profesionale și schimburilor de experiență, iar Soarele tranzitează casa intereselor financiare. Cele două planete formează Nunta cosmică a anului 2024 și aduc oportunități profesionale.

Horoscop Balanță săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în sectorul relațiilor. În urma unor evenimente neașteptate, pot avea loc răsturnări de situație, care să ducă la o altă direcție relațională, așa că fii pregătit să faci față unor provocări!
Bani – Între 9 și 11 aprilie, Luna traversează zodia Taur, respectiv casa avantajelor financiare, iar Soarele casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Contextul astral formează Nunta cosmică a anului 2024, iar cele două planete aduc oportunități financiare prin intermediul unui contract profesional.
Muncă- Luna Nouă din 8 aprilie activează și casa relațiilor profesionale, iar Eclipsa Solară, care se formează în aceeași zi, poate aduce răsturnări de situație într-un parteneriat profesional, să schimbi o direcție, să începi o activitate pe cont propriu sau să accepți o ofertă de la un alt angajator.

Horoscop Scorpion săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Între 9 și 11 aprilie, Luna traversează zodia Taur, respectiv casa relațiilor, iar Soarele zodia Berbec. Contextul astral formează Nunta cosmică a anului 2024, iar cele două planete aduc oportunități în planul relațional. Dacă ești singur, folosește această perioadă pentru a atrage un partener!
Bani – Joi și vineri se activează sectorul financiar și este posibil să primești o sumă de bani sau un bonus de la serviciu.
Muncă– Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în planul muncii și sănătății. În urma unor evenimente neașteptate, poți lua niște decizii, care implică activitățile de la serviciu, să începi noi proiecte, care te pot pune mai mult în valoare.


Horoscop Săgetător săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în planul sentimental, unde ai nevoie de o corecție, o direcție nouă. Totodată, pot să apară evenimente neașteptate și surprize, răsturnări de situație într-un context amoros. Dacă ești singur, poți cunoaște pe cineva brusc, neașteptat.
Bani – Weekendul poate aduce preocupări pentru situația financiară, socoteli și discuții cu partenerul, legate de administrarea unor fonduri comune, privind accesarea unui împrumut sau gestionarea cât mai bine a cheltuielilor.
Muncă– Între 9 și 11 aprilie, Luna traversează zodia Taur, respectiv casa muncii și activităților profesionale, iar Soarele în zodia Berbec, respectiv casa creativității și abilitălităților. Contextul astral formează Nunta cosmică a anului 2024, iar cele două planete aduc oportunități în planul profesional.

Horoscop Capricorn săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste – Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în planul vieții de familie. Posibil să aibă loc evenimente neașteptate, care să te ia prin surprindere, decizii bruște și neprevăzute și răsturnări de situație în relația cu cineva din familie sau în ce privește casa, patrimoniul.
Între 9 și 11 aprilie, Luna traversează zodia Taur, respectiv sectorul sentimental, iar Soarele zodia Berbec, respectiv casa vieții de familie. Contextul astral formează Nunta cosmică a anului 2024, iar cele două planete aduc oportunități în planul vieții de familie, privind trecerea la un alt nivel al relației.
Bani – Miercuri este posibil să ai parte de o surpriză în planul financiar sau să vrei brusc să îi faci un cadou persoanei iubite, ceva inedit.
Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă sunt joi și vineri, când este posibil să rezolvi ce nu ți-a ieșit întreaga săptămână.

Horoscop Vărsător săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în planul comunicării, informațiilor sau veștilor, care pot veni neașteptat sau cu surpriză. Soarele este guvernatorul casei relațiilor și pot avea loc răsturnări de situație în raport cu partenerul de cuplu, așa că fii pregătit să faci față provocărilor!
Bani – Posibil miercuri să discuți chestiuni importante, legate de cheltuielile casei și administrarea unui patrimoniu sau a unei tranzacții imobiliare.
Între 9 și 11 aprilie, Luna traversează zodia Taur, respectiv sectorul vieții de familie, căminului și patrimoniului, iar Soarele zodia Berbec, respectiv sectorul comunicării și negocierilor. Contextul astral formează Nunta cosmică a anului 2024, iar cele două planete aduc oportunități de rezolvare a unui context financiar/privind patrimoniul și negocieri favorabile.
Muncă– Finalul de săptămână aduce volum mare de muncă la serviciu, așa că va fi nevoie să găsești soluții pentru a eficientiza sarcinile și timpul.

Horoscop Pești săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

Dragoste– Finalul de săptămână aduce întâlniri cu familia și o plecare în afara orașului. De asemenea, s-ar putea să primești o invitație să participi la o petrecere sau ieși cu prietenii în oraș.
Bani – Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care-ți vor aduce noi începuturi în planul financiar. Soarele este stăpânul casei muncii, așa că pot să apară evenimente neașteptate și răsturnări de situație în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu.
Muncă– Între 9 și 11 aprilie, Luna traversează zodia Taur, respectiv sectorul informațiilor și veștilor, iar Soarele zodia Berbec, respectiv sectorul financiar. Contextul astral formează Nunta cosmică a anului 2024, iar cele două planete aduc oportunități de natură profesională, prin perfecționare, studiu și învățarea unor lucruri noi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni