• PRO TV
  • Horoscop zilnic 8 aprilie 2024. Fecioarele au parte de răsturnări de situație într-un context financiar sau intim, Taurii eliberează bagaj emoțional

Horoscop zilnic 8 aprilie 2024. Fecioarele au parte de răsturnări de situație într-un context financiar sau intim, Taurii eliberează bagaj emoțional

Horoscop zilnic 8 aprilie 2024. Fecioarele au parte de răsturnări de situație într-un context financiar sau intim, Taurii eliberează bagaj emoțional

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 8 aprilie 2024.

Berbec

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Nouă și Eclipsa de Soare, care se formează în casa personalității tale și te invită la noi etape de viață. Apar răsturnări de situație și schimbarea unei direcții în viața sentimentală și în planul profesional. Evenimentele, care vin neașteptat, te vor ajuta să vezi din altă perspectivă o anumită situație.


Taur

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare de astăzi se formează pe sectorul introspecției, subconștientului, spiritualității și trecutului. Posibil să ai niște revelații, să reuseșești să te vindeci de o rană, să eliberezi un bagaj emotional, care te ținea blocată și care are legătură cu familia, cu casa și relațiile cu părinții.

Gemeni

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Nouă și Eclipsa de Soare, care se formează în sectorul planurilor de viitor, a activităților de pe urma exercitării profesiei și a prietenilor cu care ai vrea să începi o etapă nouă într-un proiect. Apar oportunități, vin vești sau informații, care te iau prin surprindere și vei corecta o direcție greșită.

Rac

Contextul astral al zilei de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care dinamizează casa carierei și aspirațiilor profesionale, unde pot avea loc etape noi, răsturnări de situație și evenimente bruște, care vor schimba cursul direcției profesionale. Pentru că este implicat Soarele, guvernatorul casei banilor, este posibil să vină niște bani de unde nu te aștepți.

Leu

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare de astăzi se formează pe sectorul credințelor, călătoriilor, perfecționării, dezvoltării și cunoașterii. Au loc etape noi, dar și răsturnări de situație, evenimente neașteptate, care vor declanșa o schimbare de direcție profesională. Soarele, guvernatorul tău, este implicat în configurația astrală și vei face o schimbare importantă de viață.

Fecioară

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Nouă și Eclipsa de Soare, care se formează în casa avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât cele muncite, privind creditele, moștenirile, dar și-n sectorul relațiilor și viața intimă. Se deschid noi etape și este posibil să apară evenimente neașteptate și răsturnări de situație într-un context financiar sau intim în raport cu partenerul.

Balanță


Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare de astăzi se formează pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și anunță noi începuturi, dar și răsturnări de situație și evenimente neașteptate, decizii bruște, mai ales dacă apare o criză în relație. Dacă lucrurile nu mai funcționează, Eclipsa de Soare va corecta direcția.

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare, care se formează în casa sănătății și muncii, rutinei zilnice și activităților profesionale. Se deschid noi etape și în urma unor evenimente neașteptate, vor avea loc schimbări majore și o corectare a direcției profesionale. De asemenea, în ce privește sănătatea, poți găsi un remediu, dacă au existat probleme.

Săgetător

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Nouă și Eclipsa de Soare, care se formează în sectorul sentimental, relațiile cu copiii, proiectele de creație și petrecerea timpului în mod plăcut. Se deschid noi etape, au loc evenimente neașteptate și răsturnări de situație într-o poveste de iubire. Posibil să apară schimbări de credințe sau principii și să iei niște decizii majore, radicale, care să corecteze o direcție.

Capricorn

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare de astăzi se formează pe sectorul familiei, căminului și părinților. Se deschid noi etape, însă este posibil să aibă loc răsturnări de situație și evenimente neașteptate în familie. Soarele este guvernatorul casei intereselor financiare și nu sunt excluse evenimente în regimul banilor.

Vărsător

Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare de astăzi se formează pe sectorul comunicării, informațiilor, învățării, interacționării cu ceilalți, negocierilor și deplasărilor. Se deschid noi etape și au loc răsturnări de situație, în urma unor informații sau vești surpriză, care-ți pot schimba o decizie, să o corecteze.

Pești

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Nouă și Eclipsa de Soare, care se formează în sectorul financiar. Se deschid etape noi, au loc surprize și evenimente neașteptate, răsturnări în situația financiară de la serviciu. Posibil să schimbi o direcție profesională.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni