• PRO TV
  • Meghan Markle, în vizită la un spital de copii îmbrăcată într-o rochie de aproape 4000 de dolari! Internauții, revoltați: „Sperăm că a și donat!”

Meghan Markle, în vizită la un spital de copii îmbrăcată într-o rochie de aproape 4000 de dolari! Internauții, revoltați: „Sperăm că a și donat!”

Meghan Markle, în vizită la un spital de copii îmbrăcată într-o rochie de aproape 4000 de dolari! Internauții, revoltați: „Sperăm că a și donat!”

Ducesa de Sussex se află, din nou, în centrul atenției! Recent, soția Prințului Harry a decis să meargă la un spital de copii din Los Angeles, să vorbească cu cei mici și chiar să le citească povești. Pe lângă fapta de apreciat, fanii acesteia au mai observat un detaliu important: ținuta sa de mii de dolari!

Gallery

​Meghan Markle a făcut un act de caritate zilele trecute, însă fanii înfocați nu au putut trece cu vederea modul în care a ales să se îmbrace pentru această ocazie. Soția Prințului Harry a fost în vizită la un spital de copii din Los Angeles, acolo unde a stat de vorbă cu pacienții și le-a citit povești.

Un detaliu important i-a supărat, însă, pe cei care o urmăresc: rochia în valoare de 3.400 de dolari pe care a purtat-o pentru a vorbi cu niște copii bolnavi. Ținuta sa a fost completată și de o pereche de balerini marca Aquazzura, estimați la 800 de dolari.

Unii internauți nu au considerat adecvată ținuta pe care a purtat-o Ducesa de Sussex în ziua în care i-a vizitat pe micuții aflați în suferință, așa că i-au lăsat tot felul de comentarii.

„Sperăm că a donat și bani, nu doar a citit povești!”, a scris un internaut.

Ar fi putut să renunțe măcar la bijuteriile scumpe!”, a fost alt comentariu.

„Frumoasă ținută, însă nepotrivită pentru această vizită”, i-a mai spus cineva.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni