• PRO TV
  • Prințul William o „părăsește” pe Kate Middleton după ce a fost diagnosticată cu cancer! Cuplul regal, luat în vizor de presa internațională: „Arată diabolic”

Prințul William o „părăsește” pe Kate Middleton după ce a fost diagnosticată cu cancer! Cuplul regal, luat în vizor de presa internațională: „Arată diabolic”

Prințul William o „părăsește” pe Kate Middleton după ce a fost diagnosticată cu cancer! Cuplul regal, luat în vizor de presa internațională: „Arată diabolic”

După diagnosticul crunt pe care l-a primit Kate Middleton, Prințul William este obligat, prin statutul său, să o lase în urmă și să își îndeplinească îndatoririle „fără sprijinul” ei. Presa internațională a luat în vizor cuplul regal și a emis detalii neașteptate în ceea ce privește viitorul celor doi.

Gallery

​Regele Charles al III-lea a anunțat, la începutul lunii februarie, că suferă de cancer, iar mai apoi, la câteva săptămâni distanță, aceeași veste cumplită a venit și din partea Prințesei de Wales.

În cadrul unui mesaj video, Kate Middleton a dezvăluit că a fost răpusă de aceasă boală cumplită și că urmează proceduri de chimioterapie. Anunțul că Familia Regală Britanică trece printr-o asemenea perioadă a cutremurat întreaga lume, iar veștile rele nu se opresc, din păcate, aici.

Deși i-a fost alături soției sale încă de la început, Prințul William nu își mai poate neglija îndatoririle regale, așa că este obligat să o excludă pe Kate Middleton și să se reîntoarcă în lumea publică. Jurnalista Daniela Elser a dezvăluit că fiul Regelui Charles va trebui, în următoarea perioadă, să își facă prezența la diferite evenimente fără a fi însoțit de Kate Middleton, care urmează în aceste momente proceduri de chimioterapie.

„În ultimii 13 ani care au trecut de la nunta lor, prințul a putut depinde de soția sa pe măsură ce acesta și-a sporit rolul public și și-a început drumul treptat, irevocabil, spre tron. Anul acesta va fi cu totul diferit. Nu trebuie să vă mai spun că lumea regală arată diabolic de diferit astăzi.

William trebuie să-și facă rutina sumbră și demnă de om de stat singur, din motive personale atât de grave. Pentru prinț urmează o serie de evenimente de mare profil, acolo unde trebuie să fie prezent fără sprijinul atât de bine venit al soției sale.”, scrie jurnalista Daniela Elser în publicația News.com.au, potrivit cancan.ro.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni