• PRO TV
  • Marcel Șerbuc și-a primit pedeapsa! Câți ani va petrece în închisoare bărbatul care și-a ucis fiica vitregă, în vârstă de doar 12 ani și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei

Marcel Șerbuc și-a primit pedeapsa! Câți ani va petrece în închisoare bărbatul care și-a ucis fiica vitregă, în vârstă de doar 12 ani și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei

Marcel Șerbuc și-a primit pedeapsa! Câți ani va petrece în închisoare bărbatul care și-a ucis fiica vitregă, în vârstă de doar 12 ani și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei

Judecătorii au luat decizia în privința lui Marcel Șerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fiica partenerei sale și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei.

În urmă cu un an de la cazul tragic din sectorul 4 al Capitalei, acolo unde Marcel Șerbuc a ucis-o cu sânge rece pe fiica partenerei sale de viață, apoi a ascuns cadavrul în lada canapelei. Potrivit declarațiilor făcute de bărbat în fața magistraților, acesta a avut un conflict cu copila în vârstă de 12 ani, a lovit-o peste față, iar aceasta s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de cadă. În acel moment, fetei a început să îi curgă sânge din gură, iar din cauza panicii, Marcel a luat un șiret și a ștrangulat-o. 

După ce a comis crima tulburătoare, bărbatul a curățat locul în care s-a întâmplat tragedia, a luat cadavrul fetei și l-a ascuns în lada canapelei. Apoi, i-a furat bijuteriile, le-a amanetat și a jucat banii la diverse jocuri de noroc. 

„Marcel Șerbuc a recunoscut crima. A detaliat că fata( Anamaria) l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste față apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

Din lovitura suferită aceasta a început să sângereze pe gură, iar el s-a “speriat” a luat un șiret și a ștrangulat-o. A curățat casa apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat. A luat apoi bijuteriile fetei și le-a amanetat. În opinia mea Marcel Șerbuc minte și încearcă să scape cu LCM și nu omor. Audierea este în desfășurare”, a povestit avocatul Adrian Cuculis la vremea respectivă. 

Ce sentință a primit Marcel Șerbuc după ce și-a ucis fiica vitregă, în vârstă de 12 ani

Acum, la mai bine de un an de la tragedie, bărbatul și-ar fi aflat sentința. Avocatul Adrian Cuculis a explicat într-un videoclip că bărbatul a primit 26 de ani de închisoare. 

„Final de proces, pe fond, ce este drept, în cazul criminalului Marcel Șerbuc, care și-a și recunoscut fapta de omor calificat și tâlhărie. Respectiv, cel care în sectorul 4 al Capitalei a omorât o fetiță de 12 ani, iar ulterior a ascuns-o de mama sa și de familia ei în lada patului unde au dormit câteva zile.

(…) Mai mult decât atât, imediat după ce a omorât-o, i-a amanetat anumite bunuri și a jucat banii online(n.r. la jocuri de noroc). Cert este că avem o soluție pe fond, 26 de ani de închisoare”, a anunțat avocatul Adrian Cuculis, într-un clip postat pe TikTok.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni