• PRO TV
  • Andreea Bălan, primele declarații despre nunta cu Victor Cornea. Cadrul în care artista își dorește să aibă loc marele eveniment din viața ei: „Cealaltă a fost foarte zgomotoasă”

Andreea Bălan, primele declarații despre nunta cu Victor Cornea. Cadrul în care artista își dorește să aibă loc marele eveniment din viața ei: „Cealaltă a fost foarte zgomotoasă”

Andreea Bălan, primele declarații despre nunta cu Victor Cornea. Cadrul în care artista își dorește să aibă loc marele eveniment din viața ei: „Cealaltă a fost foarte zgomotoasă”

Andreea Bălan a dezvăluit că se vede din nou mireasă. Cum ar trebui să arate nunta de vis pentru artistă?

Gallery

​Andreea Bălan, despre nunta cu Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, mai mult, artista a început să îl însoțească pe partenerul ei în turnee.

Cei doi au o relație frumoasă, bine închegată și deja se gândesc să facă pasul cel mare. Chiar dacă Andreea Bălan a mai fostă căsătorită, vedeta se vede mireasă din nou.

Recent, în cadrul unei emisiuni Tv, artista a făcut primele declarații despre nuntă, mai mult, a dezvăluit și cum și-ar dori să arate evenimentul.

Andreea Bălan visează la o nuntă restrânsă, pe plajă, la care să participe doar familia și prietenii apropiați, cu precizarea că cealaltă nuntă a fost „foarte zgomotoasă”

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații.”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unui emisiuni Tv.

Mai mult, vedeta a mai precizat că fiica sa cea mare, Ella, a întrebat-o de mai multe ori dacă se va căsători cu Victor Cornea.

„Pentru copii contează. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor.”, a mai spus cântăreața, potrivit Spynews.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni