• PRO TV
  • George Burcea îi face toate poftele Vivianei Sposub, după împăcare. Gestul romantic la care actorul a recurs:„A venit acasă cu...”

George Burcea îi face toate poftele Vivianei Sposub, după împăcare. Gestul romantic la care actorul a recurs:„A venit acasă cu...”

George Burcea îi face toate poftele Vivianei Sposub, după împăcare. Gestul romantic la care actorul a recurs:„A venit acasă cu...”

George Burcea își răsfață iubit cu știe el mai bine. După împăcare, actorul este mult mai atent la nevoile Vivianei.

Gallery

Cum o răsfață George Burcea pe Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea par că se înțeleg din ce în ce mai bine și că relația lor s-a îmbunătățit radical, după ce în urmă cu câteva luni și-au spus adio.

Recent, fosta vedetă Tv a făcut un videoclip pe rețelele de socializare în care le-a arătat fanilor ei cum o răsfață George Burcea și cât de atent este la nevoile ei.

Viviana i-a spus iubitului ei că are poftă de ceva dulce, iar Burcea s-a grăbit să își surprindă partenera și a mers la cofetărie, de unde a cumpărat mai multe prăjituri, astfel încât iubita lui să aibă de unde alege. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„I-am zis lui George că mi-e poftă de ceva dulce, iar el a venit acasă cu toate bunătățile astea”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Se pare că cei doi au ajuns la un numitor comun, iar relația lor s-a îmbunătățit radical. Viviana Sposub și George Burcea se iubesc mai mult ca oricând.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni