• PRO TV
  • Rihanna, protagonista unui pictorial incendiar pentru brandul ei de lenjerie intimă! Imaginile au adunat peste 3,6 milioane de vizualizări: „Riri, nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna, protagonista unui pictorial incendiar pentru brandul ei de lenjerie intimă! Imaginile au adunat peste 3,6 milioane de vizualizări: „Riri, nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna, protagonista unui pictorial incendiar pentru brandul ei de lenjerie intimă! Imaginile au adunat peste 3,6 milioane de vizualizări: „Riri, nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna a adunat peste 3,6 milioane de like-uri în doar câteva ore cu cele mai recente imagini pe care le-a postat pe contul de socializare. Riri postează rar pe Instagram, însă atunci când o face internauții o iau razna.

Gallery

​Iar acum au avut toate motivele să înroșească butonul de like pentru că artista a fost protagonista unui pictorial incendiar.

Rihanna s-a lăsat fotografiată în așternuturi pentru cea mai nouă colecție de lenjerie intimă Savage x Fenty. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Întinsă pe un pat de hotel împodobit cu cearceafuri și perne cu semnătura Savage, Rihanna apare într-un set super sexy, format din sutien și bikini, de culoare bleu ciel, în timp ce semnează o notă de plată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

După două nașteri, Rihanna arată fabulos, iar comentariile la postare au curs valuri.

„Riri, nu eram pregătiți pentru asta!”, „Cine a mai dat zoom la poze?”, „Ne-ai făcut feedul mai frumos!”, „Doamne, cât de norocos este A$AP Rocky”, „Ești atât de sexy!”, „MINUNATĂ”, sunt doar câteva din mesajele primite de la fani. Unii dintre urmăritori au implorat-o pe artistă să lanseze un nou album.

Rihanna a pus cariera pe locul 2 și spune că adoră rolul de mămică

Cântăreața și partenerul ei, rapperul A$AP Rocky, sunt părinții a doi băieți: RZA, în vârstă de aproape 2 ani, și Riot, în vârstă de șapte luni.

Rihanna și A$AP, pe numele său real Rakim Mayers, au fost prieteni timp de mai mulți ani și, de asemenea, au lucrat colaborat. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu patru ani.

A$AP Rocky a cântat în deschiderea turneului mondial Diamonds World Tour al Rihannei în 2013. Rihanna a jucat, de asemenea, în videoclipul său „Fashion Killa” în același an.

Într-un interviu acordat revistei GQ în 2021, A$AP Rocky a declarat că Rihanna este aleasa și dragostea vieții sale. Rihanna a declarat pentru Vogue în aprilie 2022 că nu plănuia să aibă copii cu cântărețul imediat.

„Întotdeauna am crezut că va fi mai întâi căsătoria, apoi un copil, dar cine naiba spune că trebuie să fie așa”, a spus ea.

După ce a devenit mamă, Rihanna a declarat: „Este totul. Chiar nu-ți amintești viața de dinainte, este cel mai nebunesc lucru”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram/ Profimedia Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni