• PRO TV
  • Patru zodii care au noroc în dragoste în luna aprilie. Ce surprize le rezervă astrele nativilor din horoscop

Patru zodii care au noroc în dragoste în luna aprilie. Ce surprize le rezervă astrele nativilor din horoscop

Patru zodii care au noroc în dragoste în luna aprilie. Ce surprize le rezervă astrele nativilor din horoscop

Zodiile sunt pregătite să scrie un nou capitol din viața lor. Află care sunt nativii din horoscop care vor avea noroc la capitolul dragoste în luna aprilie.

Conform astrologului Laura Ianculescu, o relație de prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire pentru nativii Gemeni.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv casa prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor, vine să aducă reevaluări și reviziuiri a relațiilor de prietenie, dar și a activităților de pe urma exercitării profesiei, a planurilor pe termen lung. Posibil Gemenii să analizeze un context profesional și să regândească o direcție. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 5 aprilie și traversează același domeniu al proiectelor și planurilor, și aduce șanse și oportunități prin prieteni sau prin grupul pe care îl frecventează. O relație de prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire sau nativii singuri ar putea să-și întâlnească jumătatea prin intermediul prietenilor.

Rac

Pentru nativii Rac, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa carierei, aspirațiilor profesionale și imaginii, vine să aducă revizuiri și reevaluări a unor proiecte profesionale, dar și a relațiilor cu superiorii. Posibil nativii Rac să analizeze un context profesional din prisma pregătirii și perfecționării. Dacă își doresc să avanseze în carieră este posibil să aibă nevoie de calificări noi. Dacă li se face o propunere, nativii Rac vor analiza dacă oferta este în acord cu ce își doresc.  Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și traversează același domeniu al carierei. Venus aduce șanse, oportunități și relații bune cu șefii. Din punct de vedere sentimental, pentru nativii singuri dragostea poate veni prin intermediul carierei, a șefilor sau a străinătății.

Balanță

Pentru nativii Balanță, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, vine să le aducă reevaluări și reviziuiri și discuții de clarificare. Se pot relua dialoguri și negocieri pentru perfectarea unor contracte. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și traversează aceleași domenii, și aduce armonie, împăcări și planuri de viitor. Nativii singuri ar putea să intre într-o nouă relație sau poveste de iubire.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa comunicării, informațiilor, învățării, negocierilor și deplasărilor vine să aducă reevaluări și reviziuiri ale unor decizii și revenirea asupra unor aspecte peste care nu sunt siguri că au găsit soluția bună. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și nativii vor fi mai direcți în comunicare, dar micul benefic îi face plăcuți și obțin ce au nevoie. Pentru că Venus este planeta iubirii, nativii pot să întâlnească persoane la un drum scurt și să se îndrăgostească brusc, însă recomandarea astrelor este să nu se arunce cu capul înainte, ci să aibă răbdare până-și dau seama dacă persoana respectivă este ce le trebuie.

Foto: Shutterstock 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni