• PRO TV
  • Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce Corina Caciuc i-a dăruit încă un băiat lui Laurențiu Reghecampf: „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce Corina Caciuc i-a dăruit încă un băiat lui Laurențiu Reghecampf: „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce Corina Caciuc i-a dăruit încă un băiat lui Laurențiu Reghecampf: „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

Anamaria Prodan, reacție neașteptată după ce Corina Caciuc l-a făcut din nou tată pe Laurențiu Reghecampf.

Gallery

​Corina Canciuc i-a dăruit încă un băiețel lui Laurențiu Reghecampf. Partenera antrenorului a dat vestea cea mare seara trecută, publicând prima fotografie cu bebelușul. Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil al său la distanță de aproape doi ani de la prima naștere. Micuțul este cel de-al patrulea copil a lui Laurenți Reghecampf, după Luca, Laurențiu Jr. și Liam.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Corina Caciuc a născut

Contactată pentru a oferi o reacție despre evenimentul care a avut loc în viața lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut o reacție categorică.

Impresara a mărturisit că este foarte fericită alături de Ronald Gavril și că nu vrea să fie implicată în ceea ce face fostul ei soț.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi!

Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel.

Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan, pentru actualitate.net.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni