• PRO TV
  • Suma uriașă pe care o încasează pe zi o manichiuristă din București: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării"

Suma uriașă pe care o încasează pe zi o manichiuristă din București: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării"

Suma uriașă pe care o încasează pe zi o manichiuristă din București: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării"

Izabela, o manichiuristă din București, a dezvăluit cât încasează pe zi. Suma este una uriașă, iar internauții au rămas mască când au auzit.

Într-un video postat pe Tik-Tok, care a devenit imediat viral, Izabela a mărturisit că îi merge foarte bine și are câștiguri zilnice de peste 2000 de lei.

Își începe activitatea la ora 8.30  și o încheie la ora 20.00. În general, are aproximativ 9 cliente în acest interval orar, iar prețurile pentru manichiură variază în funcție de modelul ales. La finalul zilei, ea a strâns suma totală de 2340 de lei, cu bacșiș cu tot.

@izabela.nail.architect Ig: Izabela_nailarchitect_ #unghiibucurești #unghiisector5 #unghiisector4 #foryoupagee ♬ L'altra dimensione - Måneskin

Internauții au fost șocați

Clipul Izabelei a devenit imediat viral, iar internauții au fost șocați de suma uriașă pe care o poate câștiga o manichiuristă Aceștia i-au lăsat numeroase mesaje tinerei.

„Abia aștept să intre ANAF-ul în astea…nu tu carte de muncă…nu tu asigurare medicală…nu tu taxe”, „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării…mă duc să îmi cumpăr o unghieră”, „Ce frustrați sunt bărbații pentru că o femeie face bani”.

„Când văd ce oameni corecți avem printre noi, mă umflă râsul. Declari tot la ANAF + tips și la voi ăștia „corecți” dacă vă iese din ceva 5 lei în plus, nu știți pe unde să-i ascundeți”, „Să te vadă ăștia de la ANAF…să vezi ce calcule își fac ei…”. „Nu e rău deloc … cât faci tu într-o zi eu fac în aproape o lună”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Izabela.

Pentru a lămuri lucrurile, Izabela a precizat că este înregistrată la ANAF și oferă și bon fiscal.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni