• PRO TV
  • Singura persoană care ar putea prelua conducerea Familiei regale. Regele Charles are mare încredere în ea. Nu este vorba de prințul William

Singura persoană care ar putea prelua conducerea Familiei regale. Regele Charles are mare încredere în ea. Nu este vorba de prințul William

Singura persoană care ar putea prelua conducerea Familiei regale. Regele Charles are mare încredere în ea. Nu este vorba de prințul William

În aceste momente grele pentru Familia regală, după ce Regele Charles și Prințesa Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer, o mare parte din îndatoririle publice au fost preluate de Regina Consoartă Camilla, dar și de o persoană în care monarhul are mare încredere.

Gallery

Nu este vorba despre Prințul William, căci și el a trebuit să renunțe la îndatoririle publice pentru a fi alături de soția sa în aceste momente dificile, ci despre prințul Edward.

În ultima perioadă, Ducele de Edinburgh a fost nevoit să își asume tot mai multe angajamente și responsabilități regale. Surse regale susțin că tot el ar putea prelua temporar conducerea Familiei regale, pentru că Regele Charles are mare încredere în el.

Potrivit The Independent, Prințul Edward și-a asumat cel puțin 13 angajamente regale suplimentare pentru a nu rămâne în urmă cu lista îndatoririlor.

El i-a ținut locul fratelui său la diverse evenimente, precum cel de la clubul de box amator Right Stuff din Staffordshire, care încurajează tinerii să aibă un comportament social sănătos. De asemenea, a participat la Campionatele Naționale de Pistă ale ciclismului britanic și a jucat un meci de badminton împotriva soției sale la All England Open Badminton Championships.

Ducele de Edinburgh s-a descurcat exemplar în această perioadă grea și a fost lăudat pentru puterea sa de caracter. În 2023, a participat la 297 de angajamente regale, al treilea cel mai mare număr de angajamente regale de anul trecut.

Prințul Edward este al 14-lea în linia de succesiune la tronul britanic. El a studiat la Universitatea Cambridge și a servit pentru scurt timp în Marina Regală.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni