• PRO TV
  • Prima reuniune publică a tuturor celor 3 copii a lui Michael Jackson de când... au apărut alături de Monica Gabor, în 2012. Cum arată acum

Prima reuniune publică a tuturor celor 3 copii a lui Michael Jackson de când... au apărut alături de Monica Gabor, în 2012. Cum arată acum

Prima reuniune publică a tuturor celor 3 copii a lui Michael Jackson de când... au apărut alături de Monica Gabor, în 2012. Cum arată acum

Copiii lui Michael Jackson sunt rar văzuți în public împreună: au trecut 12 de când au pozat toți trei pe covorul roșu. Este vorba despre evenimentul organizat de partenerul Monicai Gabor, Mr. Pink, unde Prince, Paris și “Blanket” au participat alături de mătușa lor, LaToya Jackson.

Atunci, Monica Gabor a pozat încântată alături de membrii familiei Jackson.

Un nou motiv de reuniune pentru cei trei a fost promovarea piesei de teatru MJ: The Musical, care este nominalizată la 10 premii Tony. Desigur, piesa are la bază cariera lui Michael Jackson.

Cei trei tineri au venit îmbracați la 4 ace, deși doi dintre ei par că ar fi fost aduși pe covorul roșu cu forța. Dacă Prince părea foarte încântat că este acolo, Paris și „Blanket” nu au schițat niciun zâmbet. Deși pe ambii fii ai lui Michael îi cheamă Prince (I și II), celui mic i s-a spus întotdeauna „Blanket” – Păturică.

Pietenii apropiați îi spun Bigi, iar presa tabloida a scris de curând că acesta și-ar fi schimbat oficial numele în Bigi, însă această informație nu a fost confirmată.

Bigi are acum 22 de ani și este cel mai discret dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson. Lui Paris, sora lui, îi place să fie în lumina reflectoarelor, și nici pe fratele său mai mare nu îl deranjează atenția. Însă Bigi nu se expune pe rețelele de socializare și nici nu participă la evenimente mondene. Din când în când, paparazzii îl mai surprind pe străzile din Los Angeles.
Fiul cel mic al lui Michael Jackson este totuși atras de lumea filmului, însă preferă să stea în spatele camerei de filmat. Tânărul a produs și a regizat anul acesta un scurt metraj.

Gallery

Paris Jackson a recunoscut că în copilărie nu a fost ținută în puf și că tatăl ei, Michael Jackson, a învațat-o să muncească pentru ceea ce își dorește.

„Tatăl meu a vrut să se asigure că suntem culți, că suntem educați și nu doar să ne arate strălucirea și luxul. De asemenea, am văzut toate stilurile de viață. Am văzut țări din lumea a treia. Am văzut fiecare parte a spectrului ”, i-a spus ea lui Naomi Campbell, în seria de interviuri pe YouTube a modelului No Filter.

„Acum știu foarte bine că trebuie să muncesc pentru a avea totul. Trebuie să merg la audiții, lucrez din greu, studiez scenarii, îmi fac treaba. În copilărie trebuia să câștig lucruri. Dacă doream cinci jucării, trebuia să citim cinci cărți. Am învățat că trebuie să câșttig, nu să primesc totul fără niciun efort, doar pentru că îmi permit."

Sursa foto: PROFIMEDIA, GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni