• PRO TV
  • Doliu în lumea muzicii! George Nicolescu, artistul care s-a născut orb, a murit, la 74 de ani

Doliu în lumea muzicii! George Nicolescu, artistul care s-a născut orb, a murit, la 74 de ani

Doliu în lumea muzicii! George Nicolescu, artistul care s-a născut orb, a murit, la 74 de ani

George Nicolescu, artistul care s-a născut orb, a murit astăzi, 26 martie, la 74 de ani. Care este cauza decesului?

Gallery

​George Nicolescu a murit! Povestea impresionantă de viață a artistului

George Nicolescu a devenit celebru la 44 de ani, atunci când a lansat piesa „Eternitate”. Artistul care s-a născut orb era împăcat cu viața lui, era căsătorit de peste 45 de ani și avea doi copii.

Cântărețul a iubit toată viața o singură femeie. Pe soția sa a cunoscut-o pe când ea avea doar 16 ani, iar de atunci au fost de nedespărțit.

Soția, mai mică cu doi ani decât artist, a fost, de departe, cel mai important sprijin al lui George Nicolescu, iar din iubirea lor s-au născut cei doi copii. George și Luminița sunt stabiliți de ani buni în Spania.

În ultima perioadă, artisul se confrunta cu probleme de sănătate, Avea nevoie de ajutorul permanent al soției lui, Georgeta, care i-a fost alături până în ultimul moment.

„Sunt puțin bolnăvior în ultima perioadă și sunt tare supărat. Mă supără multe, mă supără sănătatea. Trebuie să fiu atent ce fac cam la tot. Îmi este foarte greu, de exemplu, să mă duc la baie, aștept acum să vină soția să mă ajute! (...) Nu mă simt foarte bine, dar astea sunt valurile vieții. Am o familie frumoasă, mă mândresc cu familia mea”, declara George Nicolescu, potrivit Click.ro.

Decesul lui George Nicolescu, șoc pentru artiștii din România

Andrei Păunescu și Cezar Ouatu și-au exprimat sincerele regrete în mediul online, cel dintâi a fost și cel care a anunțat decesul maestrului.

„S-a stins George Nicolescu. Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea. Abia împlinise 74 de ani pe 12 martie „viața noastră unde e, viața noastră ce-ați făcut cu ea?”, a scris Andrei Păunescu, într-un mesaj postat pe Facebook.

„Ca de la ploieștean la ploieștean, astăzi, când domnia sa a trecut la cele veșnice, las și eu aici un fragment din „Eternitate” în memoria celui care a fost interpretul și artistul senzațional al acestei capodopere muzicale, George Nicolescu”, a scris Cezar Ouatu, pe Facebook.

A compus imnul echipei Petrolul Ploiești

George Nicolescu este cel care a compus imnul echipei Petrolul Ploiești

„Rămas bun, George Nicolescu! Maestrul George Nicolescu, cel care a dat naștere imnului Petrolului Ploiești, s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 74 de ani. Născut în Ploiești, pe 12 martie 1950, George Nicolescu s-a remarcat cu vocea sa caldă, plina de emoție, lansând, de-a lungul anilor, o serie de șlagăre arhicunoscute, precum "Eternitate", ”Prefă-te inimă în stea” sau "Cântec pentru sănătatea ierbii”! În 2002 a compus și interpretat imnul Petrolului, echipa sa de suflet, pe care, ulterior, a avut ocazia să-l cânte și de pe scenă, la inaugurarea noului stadion "Ilie Oană". Rămas bun, Maestre! Condoleanțe familiei îndoliate”, este mesajul echipei Petrolul Ploiești.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni