• PRO TV
  • Un alt membru al Familiei Regale diagnosticat cu dublu cancer, după regele Charles și Kate Middleton. Mesajul copleșitor

Un alt membru al Familiei Regale diagnosticat cu dublu cancer, după regele Charles și Kate Middleton. Mesajul copleșitor

Un alt membru al Familiei Regale diagnosticat cu dublu cancer, după regele Charles și Kate Middleton. Mesajul copleșitor

Ducesa de York spune că ”este plină de admirație” pentru faptul că Prințesa de Wales a dezvăluit afecțiunea de care suferă.

Gallery

Într-o postare pe Instagram, fosta soție a Prințului Andrew, cunoscută drept Fergie, a vorbit despre Kate, spunând că ”toată lumea se roagă pentru ea”.

”Toate gândurile și rugăciunile mele sunt cu Prințesa de Wales, acum că a început tratamentul. Știu că este înconjurată de dragoste familiei și toată lumea se roagă pentru un rezultat pozitiv”.

Mama prințeselor Beatrice și Eugenie a fost, la rândul ei, diagnostică cu cancer de piele, la doar cinci luni după ce a suferit o mastectomie din cauza cancerului la sân. Fostul ei cumnat, regele Charles, este și el sub tratament pentru cancer.

Vorbind despre decizia lui Kate de a-și dezvălui diagnosticul, Ducesa a adăugat: ”Este foarte bine, pentru că va atrage atenția asupra acestei probleme.

Sper ca lumea să-i lase timp și spațiu pentru a se vindeca”.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni