• PRO TV
  • Unde a plecat Carmen Grebenișan la scurt timp după ce a anunțat divorțul de Alex Militaru

Unde a plecat Carmen Grebenișan la scurt timp după ce a anunțat divorțul de Alex Militaru

Unde a plecat Carmen Grebenișan la scurt timp după ce a anunțat divorțul de Alex Militaru

În urmă cu câteva zile, showbizul a fost luat cu asalt de un nou divorț. Carmen Grebenișan a anunțat separarea de soțul ei, Alex Militaru, la trei ani de când s-au căsătorit civil. Unde a plecat acum influencerița?

Gallery

​Carmen Grebenișan a anunțat separarea de soțul ei într-un moment în care nimeni nu se aștepta. Despărțirea lor a fost de comun acord, așa cum a povestit chiar ea pe Instagram, la story.

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns”, a scris Carmen Grebenișan.

Infuenecerița și partenerul ei de viață, Alex Militaru, s-au căsătorit civil în urmă cu trei ani, însă povestea lor de iubire a ajuns la final mai repede decât ar fi crezut.

„Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat. Cât despre mine, o să-l susțin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu și o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme și mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă și sper să ajungă cât mai departe în viața asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui și să-l ajut cât de mult am putut.” a mai specificat Carmen.

Carmen Grebenișan a plecat într-o nouă călătorie

La scurt timp după ce a anunțat separarea de Alex Militaru, Carmen Grebenișan și-a făcut bagajele și a plecat în Tunisia, alături de Alina Ceușan, buna ei prietenă.

Carmen a publicat mai multe imagini din călătoria ei, se pare că are o campanie cu o agenție de turism. Semn că aceasta nu se află în vacanță în Tunisia, ci filmează și pozează pentru campania pe care o are cu agenția de turism.

Din filmările pe care le-a publicat pe InstaStory, Carmen pare destul de bine, în ciuda întâmplărilor din ultimele zile.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni