• PRO TV
  • Noi informații despre starea lui Nicu Covaci: "Este conștient, comunică cu noi". Artistul își revine după o operație complicată pe creier

Noi informații despre starea lui Nicu Covaci: "Este conștient, comunică cu noi". Artistul își revine după o operație complicată pe creier

Noi informații despre starea lui Nicu Covaci: "Este conștient, comunică cu noi". Artistul își revine după o operație complicată pe creier

Vești bune din partea medicilor! Nicu Covaci își revine după o operație dificilă pe creier.

Artistul în vârstă de 76 de ani, a fost operat pe creier, vineri, 22 martie, la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Un diagnostic grav

Liderul trupei Phoenix se simte bine după operația pe creier suferită săptămâna trecută. Diagnosticul pus de medici a fost Proces Expansiv Intracranian, necesitând intervenția de urgență. Operația a durat aproximativ șase ore și a fost necesară pentru a extirpa o tumoră de pe creier.
Managerul Spitalului Județean din Timișoara, Dorel Săndesc, a declarat pentru Radio Timișoara, că intervenția a fost un succes.

Cu acordul lui Nicu Covaci, care este obligatoriu și legal, putem să vă spunem că a fost internat la noi în spital, a fost operat, operația a decurs bine, și-a revenit foarte bine după operație. În acest moment este conștient, comunică cu noi și în curând va fi externat. Ne bucurăm că a trecut cu bine, prin mobilizarea unei echipe complexe de la echipa de Imagistică, echipa de Medicină internă, echipa operatorie și echipa ATI”, spune medicul Dorel Săndesc.

Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, s-a simțit rău în ultima perioadă. A acuzat amețeli, că îi amorțește fața și că îi este afectată vederea. Artistul a venit la Timișoara pentru investigații la Secția de Neurochirgie a Spitalului Județean.

Prima reacție a trupei Phoenix

Formaţia Phoenix a transmis, vineri seară, un mesaj pe pagina oficială de Facebook a lui Nicu Covaci, explicând că nu s-au oferite date despre situaţia actuală a acestuia ”din raţiuni obiective şi pentru a proteja starea lui”.

”Nicu a trecut cu succes (încā) un obstacol major”, au transmis colegii de trupă ai artistului. Din ratiuni obiective si pentru a proteja starea lui Nicu, nu am oferit informatii despre situatia actualā. Nicu a trecut cu succes (încā) un obstacol major! A suferit o interventie chirurgicalā delicatā, încheiatā cu bine! Prezentām multumiri echipei medicale si tuturor prietenilor ce-au fost aproape în aceste momente determinante! Lui îi urām un sincer: -Hai, înapoi pe scenā! Formatia PHOENIX."

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni