• PRO TV
  • DJ Rynno traieste o drama teribila! Afla despre ce este vorba! VIDEO

DJ Rynno traieste o drama teribila! Afla despre ce este vorba! VIDEO

DJ Rynno traieste <span style="color: rgb(255, 0, 0);">o drama teribila</span>! Afla despre ce este vorba! VIDEO

La patru zile dupa ce sotia lui, Luisa, l-a nascut pe baietelul lor, David Alexandru, aceasta a suferit un infarct cerebral, a paralizat, a fost la terapie intensive, iar acum este acasa si intreaga familie spera ca se va recupera.

Sorin Costache (DJ Rynno) si Luisa s-au casatorit pe 22 august 2010, iar pe 22 mai anul acesta, Lisa l-a adus pe lume pe David Alexandru.

Nimic nu anunta nenorocira care urma sa se abata asupra familiei - Luisa, 28 de ani, a suferit un infarct cerebral, insa dupa ce i s-a facut rau prima data si a cazut cu copilul in brate in casa, la patru zile dupa ce l-au nascut, dusa la spital de Smurd, i s-a facut un calciu si a fost trimisa acasa.

Luisei i s-a facut iar rau, a fost dusa din nou la spital, acelasi, din pacate, unde in urma insistentelor i s-au facut investigatii mai serioase si astfel - tomografia si apoi RMN-ul au relevat faptul ca tanara mamica suferise un infarct cerebral, avea doua cheaguri si o hemoragie de 2,7 cm.

Cinci zile, cat Luisa a fost la terapie intensiva, DJ Rynnno a dormit in masina, langa spital, ca sa fie in apropierea ei, desi nu avea voie sa o vada.

DJ Rynno a venit in emisiunea “Happy Hour”, editia din 20 iunie, unde a povestit cu ochii in lacrimi despre drama traita, despre sperantele pe care le nutreste acum ca sotia lui se va recupera. Rynn
 

Desi trece printr-o situatie dramatica, DJ Rynnoa trebuit sa isi onorezele si sa cante impreuna cu Sylvia la concerte. Acum, cand sotia lui este acasa si timp de trei luni va trebui sa faca recuperare, Sorin Costache spera ca la urmatorul RMN sa aiba vesti mai bune.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni